2777
2789
عنوان

زایمان طبیعییییییی وای خدا 😑

513 بازدید | 31 پست

میگم راسته میگن کسی که تحمل معاینه داخلی رو نداره‌ نمیتونه زایمان طبیعی کنه؟ 

من خیلی دلم میخاد تجربه ش کنننننننننم 😒

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمان طبیعی رو تجربه کنی من که انقد خودمو زدم نزدیک بود بیان دستامو ببندن درد وحشتناک😨😨😨😨

ای وای ینی این حد 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
خیلی فرق داره ...اصلا ربطی به هم ندارند

شما زایمان خوبی داشتی؟

اصن از تصور معاینه بدم میاد😩

منم از معاینه ی معمول پزشک خیلی بدم میاد 😒

ولی دلم میخاد زایمانم طبیعی باشه

معاينه داخلي يعني چي؟

معاینه ی واژینال 

معاینه ی واژینال 

منم از زایمان طبیعی یکم میترسم ولی دوستدارم تجربش کنم

هم اینکه تکونای نی نی رو که احساس میکنم میگم اومدنش ارزش دردشو داره برام

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
منم از زایمان طبیعی یکم میترسم ولی دوستدارم تجربش کنم هم اینکه تکونای نی نی رو که احساس میکنم میگم ...

اره منم شنیدم حس فوق العاده ای هستش لحظه ی اومدنش 

خدا قسمتمون کنه بسلامتی