2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بیایید هفته۳۶ام...

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
برو بیمارستان سریع استرسی نشیا ایشالا که شیطنتشه من اینجوری شدم بند ناف دور بچم افتاد خدا بهش رحم کر ...

منم‌خیلی توهم بند ناف و‌دارم همش استرس دارم

تکوناش چطور بود که فهمیدین بند ناف دور گردنشه؟

اکه بند ناف خدایی نکرده دور‌ گردن بچه باشه با سونو‌ معمولی هم‌مشخص میشه؟

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
منم‌خیلی توهم بند ناف و‌دارم همش استرس دارم تکوناش چطور بود که فهمیدین بند ناف دور گردنشه؟ اکه بند ...

تکونای شدید و تند تند انگار تقلا مبکرد خودشو نجات بده 😔😔بمیرم دخترم اذیت شد ولی فرداش رفتم بیمارستان هفته ۴۰ بودم زایمان کردم گفتن بچت بند ناف دورش بوده نمیدونم تو سونو معلومه یا نه ـ..سونوم نکردن ولی خدا رو شکر بخیر گذشت

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکونای شدید و تند تند انگار تقلا مبکرد خودشو نجات بده 😔😔بمیرم دخترم اذیت شد ولی فرداش رفتم بیمارست ...

خداروشکر صحیح و سالم بغلش کردی ان شاءالله همیشه سالم و سلامت زیر سایتون باشه🙏

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
خداروشکر صحیح و سالم بغلش کردی ان شاءالله همیشه سالم و سلامت زیر سایتون باشه🙏

فداااااااات گلم😘😘😘😘انشالا شما هم نی نی قسنگتو صحیح و سالم بغل بگیری و ۱۲۰ سال خوشبختیشو به تماشا بشینی

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘