2777
2789
عنوان

راهنمایی در رابطه با کیست سینه

420 بازدید | 3 پست

سلام دوستان گلم

من سینه ی سمت چپم کیست دارم هم فیبرو کیستیک هم کیست حاوی دبری 

دکترم رفتم گفتن مشکلی نیست اما درداش اذیتم میکنه و موقع پریود سینه سمت چپم بزرگتر از راستیه میشه،کلا سینه ی چپم بزرگتر هست ی مقدار اما دیگ تو پریود خیلی میشه،لطفا اگر کسی اطلاعاتی راجع کیست و دردو این بزرگ شدن سینه ها داره بهم بگه

هروقت درد میگیره استرس میگیرم که نکنه دکترا اشتباه تشخیص دادن و مشکل حادی دارم

من مواقعی که چای و کلا مواد حاوی کافئین مصرف کنم یا شیرینی جات اذیت میشم دکتر هم گفت باید محدودیت مصرف داشته باشی 

ضمنا دکتر من گفت شبها لباس زیر نداشته باش که فشار نیاد و خیلی هم از لباسهای تنگ استفاده نکن 

دارو هم گل مغربی و ویتامین ای 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

معمولاً وقتی درد داره میگن بدخیم نیست. منم ادنوما دارم سمت چپ که دردناک هم هست. دکتر گفت اگر اذیتت میکنه درش بیاریم اگر نه که حواست بهش باشه که بزرگتر نشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم کیست دارم.بهم گفتن سونو شش ماه یکبار...

کلا درد نشونه خوبیه.چون سرطانی ها درد ندارند معمولا‌.

قرص ویتامین ای درد رو کم میکنه.ماهی هفت تا میخورم.

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.