سلام دوستان من اولین باره تایپک میذارم دیگه اشتباهی شد شرمنده🙂
پسرم ۵ماهشه دوماهه شیرخشک رژیمی الکر میدم اما باز علائم الرژی داره واقعا دیکه خسته شدم بهترین داروها بهترین دکتز بردم اما باز چرت باید بعد دوناه خوب نشه😔😔😔😢😢😭
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
محصولات گاوی. شکلات ، گندم توت هندونه هرچی که فک کنین تو دوران شیردهی دکار گف استفاده نکنممن ۳الی۴ماه هیچی جز برنجمرغ لواش نخوردم باز الرژیش زیاد بود که دیگه شیرمو قطع کرد. چند وقت پیش با شامپو گندم فیروز شستمش فک نمیکردم به اینم الرژی داشته باشه ولی تا صبح نخوابید😔
پسر من كوچيك كه بود تو مدفوعش خون بود دكتر گفت آلرژي به شير گاو داره خلاصه من تا بكماه لبنيات نخوردم شير خودمو ميخورد تا اينكه يه جا خوندم نوزاد شايد بخاطر زور زدن موقع دفع مدفوعش خوني بشه پسر منم خيلي زور ميزد خلاصه بهش كره ميدادم رژيم لبنيات رو قطع كردم وقتي ديگه زور نزد خوب شد اصلا حساسيت نداشت
پسر منم همین بود به مرور بهتر میشه من بچم به شیر رژیمی ام واکنش داد مجبور شدم غذا خورش کنم از هشت ماهگی شیرشو قطع کردم فقط سوپ وغذاهای امن میدادم بهش.بعدا که الرژیش بهترشد دوباره شیر الکرو شروع کردم که خدا رو شکر اندفه واکنش نداد.میتونی غذا رو شروع کنی شیر قطع کنی کم کم در کنارش شربت کلسیم سیترات که اونم امن هست بدی
یعنی به الکرم واکنش نشون داد علائمپسرشما چی بود؟ چه غذایی شروع کردین؟ لطفا راهنماییمکنید کم اوردم ...
اره خیلی حالش بدبود بچم ...میگذره این روزا من بعضی اوقات زار میزدم از بس بچم حالش بد بود پسرم ریفلاکس الرژیک دفع خون اگزمای شددددید داشت .من با گوشت مرغ وهویج شروع کردم هر بار یه چیزی به سوپش اضافه میکردم صبر میکردم واکنششو میدیدم اگه بدتر نمیشد اونم به سوپش اضافه میکردم .سوال دیگه ای بود در خدمتم غصه نخور فقط همه چی درست میشه
اره خیلی حالش بدبود بچم ...میگذره این روزا من بعضی اوقات زار میزدم از بس بچم حالش بد بود پسرم ریفلاک ...
منم اتفاقا داشتم زار میزدم تمشب بخدا دیگه ادم نمیکشه انقد دکتر دارو باز خوب نشه خیلی عذابه. قبلا شیرمنو میخورد روزی تقریبا ۷بار بیرون روی داشت اما از وقتی شیرخشک میخوره فقط صبحا . اما چند روزیهانگار باز داره زیاد میشه و بلغمی. یعنی ممکنه بعد یکی دوماه به شیرش حساسبت نشون بده؟؟😔😔😔