سلام من ماهی ۵۰۰ از همسرم میگیرم به هیچی هم کار ندارم وسط هایه برج هم واسه لباس و اینا کم کم ازش میگیرم هی به نظرتون چه جوری پس انداز کنم قبلا اقساط طلا بر می داشتم الان بازار طلا نوسان داره نمیدونم چیکار کنم دنباله وام هایه خونگی هم هستم پیدا نمیکنم دوروبرم البته یه قرضی دارم یه چند ماهی باید پرداخت کنم تقریبا چهار پنج ماهشو شما ها چه قد میگیرین چه جوری پس انداز میکنید
ممنون گلم بهتره شکرخدا اون یکی پسرم الحمدالله سالمه و مشکلی نداره راه میره عزیزم
ببخشید اشتباه تایپی بود پرهام جون و میگم عزیزم اگه اشتباه نکنم اسمشو بعد عمل اذیت نشد ببوسش از طرف من خاله منم یه دوقلو داره دختر اونا هم تو زایمان به مشکل خوردن هزینه هایه کار درمانی و گفتار واقعا سنگینه خدا همه کوچولوهارو شفا بده به حق این شبا عزیز امین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!