2777
2789
عنوان

جاری فضول

709 بازدید | 31 پست

من یه جاری دارم

که از بد روزگار، تو کوچه ای که مامانم اینا زندگی میکنن،

اونا هم زندگی میکنن..

همیشه هم از توی بالکن سرک میکشه و کل کوچه رو تحت نظر داره🥴😄

من و شوهرم هر وقت میریم خونه خانوادم،یه چیزی میخریم میریم،معمولا جایی میریم دست خالی نمیریم..اونم اگه ببینه سری بعدی میگه، دیدمتون رفتین خونه مامانت فلان چی دستت بود..یا اگه بخوایم با خانوادم بریم مسافرت،اگه تو کوچه مارو بیینه،بهمون میگه دیدمتون داشتین میرفتین..یا مثلا منو میبینه، میپرسه،مادرت فلان روز کجا داشت میرفت،من دیدمش!!یا بابات کجا داشت میرفت!!

در کل بیکاره،آمار کل کوچه رو داره..منم خودم از زنایی که میان سرکوچه همش دیگران و میپان متنفرم..

نه خودم و نه خانوادم اینجوری نیستیم.

ولی از بد روزگار این شده جاری من😖

خیلی دلم میخواد بهش بگم اینقدر فضولی نکنه،ولی خب روم نمیشه

چی بگم بهش که کلا دیگه توی کارمون دخالت نکنه؟

بهش بگو عزیزم تو مسئول ورود خروج ادم ها به خونشونی که انقد میپرسی؟

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار پرسید هی با خنده بگو مگه شما کجایین همش که رفت و آمدشون کامل خبر دارین ؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بخند وجوابشو نده

ماهم تو کوچمون ی پیرزن اینجوری داشتیم الان که فوت کرده جای خالی فضولیاش خیلی حس میشه خدا رحمتت کنه زن تو به تنهایی جای چند نفر فضولی میکردی میگه؟

اصلا انگار تو کوچه دیگه کسی نیس خیلی سرده وساکت😁

پیش برادرشوهرت وجاریت باصدای بلندبگومامانم گفته یه سری ازهمسایه هامون فضولن.مردم ودیدمیزنن.هرجامیرن آمارشونومیگیرن.بعدبگوبابامـ گفته ازبدی شوهرشه که جلوی زن فضولشونمیگیره که مدام آمارکوچه دستشه.

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏