2777
2789
عنوان

جاری فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصولا همیشه یه ساک خرید پارچه ای تاشو تو کیفم دارم هر چی که میخرم میذارم توش هم استتار میشه و کسی فضولی نمیکنه هم پلاستیک از فروشنده نمیگیرم.(تا میشه از کف دست کوچکتره)

پیشنهاد میکنم امتحان کنی! واسه خرید خونه خودتونم کاربردیه و همسایه ها هم نمیبینن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خیلی صریح ولی نه با لحن تند ،بهش بگو دوست ندارم از این سوالا ازم میپرسی .حس خوبی به اینکه از رفت و آ ...

من با اینکه با تمسخر یا طعنه یا گوشه کنایه حرف بزنی احیانا موافق نیستم .برخلاف نظر بعضی دوستان

اون میپرسه مامانت کجا میرفت توهم قشنگ جواب میدی؟

اگه گفت دیدمتون فلان جا بگو خب چشمت روشن 

باخنده بگو دوربینم نصب کنی خوبه براوقت هایی که استراحت میکنی از رفت وامدمامان من بیخبر نمونی

دوباره بخند😁

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

اگه مث بنده خدای فوضول محترمه عزیز باشه که اطراف منه 

تا بهش چیزی گفتی میگه واااااااا من انقدر سرم شلوغ هسسسست که شما برام مهم نباشی 

اینا سوالاییه که هر ادم سالمی براش پیش میاد 

به همین راحتی 

بگو عزیزم والا من خودم آمار بیرون رفتن پدر مادرمو نمیگیرم میدونی چرا چون زشته و ذاتا فضول نیستم

بعد گفت یعنی منو میگی بگو نه عزیزم خودمو میگفتم به شوخی خنده در واقع به در گفتی دیوار بشنوه

یا تو جمع بگو وای فلانی (نه جاریت الکی یکیو بگو)انقدر فضوله صبح تا شب میبینه کی میره کی میاد بعد آمار شوهر خودشو نداره یه خنده شیطانی هم تهش چاشنیش کن

یا بگو فلانی اومد خونم(نه جاریت باز)هی فضولی میکرد سوال میپرسید نمیدونم اینجور آدما تو چه خانواده ای بزرگ شدن یکم شخصیت ندارن

یا بگو یکی از دوستان از بس فضول بود شوهرش طلاقش داد و با یه لبخند ملیح نگاه جاریت  کن

من با اینکه با تمسخر یا طعنه یا گوشه کنایه حرف بزنی احیانا موافق نیستم .برخلاف نظر بعضی دوستان

اتفاقأ همچین آدمای پررویی که اجازه پرسیدن چنین سؤال هایی رو به خودشون میدن باید کمی به تمسخر بگیری شاید کمی به خودشون بیان

رک جواب بدی اونم رک. هه ی سؤال های مسخره اش رو میپرسه

اون میپرسه مامانت کجا میرفت توهم قشنگ جواب میدی؟ اگه گفت دیدمتون فلان جا بگو خب چشمت روشن  با ...

نه من معمولا میگم خبر ندارم کجا رفته..یه بار گفتم من با اینکه دخترشم آمار رفت و آمد مادر و پدرمو ندارم..تو بهتر داری😄

شوهرم میگه،باور کن این کل کوچه دوربین مدار بسته وصل کرده واسه راحتی کارش😄😄