2777
2789
عنوان

ویروس جدید

137 بازدید | 13 پست

بچه ها پسر ابجیم توت خورده اسهال استفراغ شده بردن دکتر دوروز بیمارستان بستری شده الان مرخص شده آزمایش داده گفتن چیزی نیست ولی الان تو مدفوعش خون هست این عادیه؟ 

خدایا پشت وپناهم باش 
خون ؟ ببرينش دكتر 

گفتم که بیمارستان بوده یبار ازمایش داده گفتن خون هست دوباره تکرار بشه دوباره ازمایش گرفتن گفتن سالمه میتونیین ببرینش 

خدایا پشت وپناهم باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم ۲ روزه اسهال استفراغ شدید  دارم طوری ک دیشب گلاب ب روتون فقط آب بالا میاوردم تو مدفوعمم خودم خون‌میبینم ولی فک‌میکردم چون قبلش یبوست بودم اینجوری شدم

😔

فصل ویروسه . دختر منم هفته پیش دلپیچه و حالت تهوع و استفراغ داشت چند روز باز خوب شد و دوباره یه روز اینجور شد دوبار بردمش دکتر گفتن ویروسه و معدش حساس شده غذای سبک بش بده. کلا درگییر بودیم

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...
اطلاعی ندارم اما خو واس اطمینان پیش یه دکتر دیگه هم ببرینش خو

قبلا یجا بردنش آزمایش داد بعد گفت ببرینش بیمارستان شهیدفهمیده بستری بود میگن اونجا دکتراش خوبن 

خدایا پشت وپناهم باش 
قبلا یجا بردنش آزمایش داد بعد گفت ببرینش بیمارستان شهیدفهمیده بستری بود میگن اونجا دکتراش خوبن 

الان که همه دارن میگن اینجوری شدن حتما ویروسه ان شالله که چیزی نیس.خو بیمارستانم گفته چیزی نیس دیگه نگران نباش

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی