2777
2789
عنوان

سنوNr

85 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من هفته دوازدهم و امروز غربالگری مرحله اولو انجام دادم جواب آزمایشم هنوز آماده نشده...لطفا کسی که بلده این سنوNTرو تفسیر کنه

👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرماله همه چی

ممنونم عزیزم چرا درمورد Nbاصلا چیزی ننوشته؟؟

👪💕💕اومدی تا بره فصل دیوونگی❤❤شدی آرامش کل این زندگی💕💕👪❣ خوشبختی یعنی یه دخترنازدار توراهه❣
عکس نی نی بده جنسیتو بهت بگگ

عزیزم شما میدونید که چرا اصلا راجع به Nbچیزی ننوشته؟؟

ممنونم عزیزم چرا درمورد Nbاصلا چیزی ننوشته؟؟

واسه منم ننوشته بود وکلی استرس گرفتم .زنگ زدم سونوگرافیست گفت هفته 12 اگه دیده نشه مینویسیم که دیده نشد ولی تو سونو آنومالی خیلی مهمه که حتما بود و نبودش قید بشه

گفت بعضی جاها تو برگه سونو مینویسن ولی خیلی جاها اگه ببینن قید نمیکنن دیگه

واسه شمارو هم حتما دیده.نگران نباش

عزیزم شما میدونید که چرا اصلا راجع به Nbچیزی ننوشته؟؟

دیده نشده حتما.تو انومالی ۱۸ هفتگی برات میزنن.

اگه خطری بود بهت حتما میگفت نگران نباش.

آزمایشتم اگه بد باشه خدایی نکرده سریع بهت زنگ میزنن .پس هیچیزی نیست استرس ب خودت وارد کن برا نی نی خوب نیس😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه منم ننوشته بود وکلی استرس گرفتم .زنگ زدم سونوگرافیست گفت هفته 12 اگه دیده نشه مینویسیم که دیده ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده...

دیده نشده حتما.تو انومالی ۱۸ هفتگی برات میزنن. اگه خطری بود بهت حتما میگفت نگران نباش. آزمایشتم اگ ...

ممنون عزیزم یکم استرسم کم شد