2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

295 بازدید | 39 پست

دوستان

من ۳ سال ازدواج کردم،عروس کوچیک و آخریه خانوادم..خانواده شوهرم آدمای خوبین، اونا همشون ازدواجای فامیلی داشتن،وکسی غریبه بینشون نبوده،همه ازدواج فامیلی بودن..ولی من نسبت فامیلی باهاشون ندارم و غریبه ام.(که البته نه اونا با این موضوع مشکل دارن و نه من)

تنها مشکلی که وجود داره اینکه،من نمیتونم زیاد باهاشون ارتباط بگیرم،و زیاد حرفی برای گفتن ندارم..نه که هیچ رابطه ای نباشه، نه..فقط نمیتونم زیاد صمیمی و گرم بشم،،و موضوعی برای صحبت باهاشون ندارم..چون بقیه جاری ها فامیل نزدیکن،خیلی حرفای مشترک واسه گفتن دارن،،ولی من ندارم..بیشتر توی جمع شنونده ام تا گوینده..اینم بگم که زیاد نقاط مشترک رفتاری هم نداریم..در صورتی که من روابط عمومیم خوبه،و در اجتماع و دوستان و اقوام خودم مشکلی ندارم،ولی کلی حرف واسه گفتن دارم🤔

ولی در جمع خانواده همسرم زیاد حرفی ندارم

به نظرتون چه کنم که بتونم احساس نزدیکی کنم باهاشون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اینجوری خیلی راحت‌تری . خیلی صمیمیت ایجاد شده دخالت هم بیشتر میشه بحث و جدال هم پیش میاد 

منم همینطورم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

بهتر

دوری و دوستی

یک شبه و یهویی نمیشه صمیمی شد.

فرصت بده

اونا باید بیشتر‌ تلاش کنند که تو را وارد بحث و گفت و گو و زندگی قرارت بدن.

با محبت باش. مهربون باش. 

همین عالیه.

اصلا نخواه صمیمی و دوستانه بیش از حد و قاطی بشی. 

بعد‌ دیگه راه چاره فرار نداری... 

اون عروس ها از خودشونند میدونند چطوری پیچ رابطه را تنظیم کنند. 

ولی اگر خودت خیلی صمیمی بشی و قاطی بشی راه برگشت و راه فرار را بلد نیستی چی باشه...

همیشه دوری و دوستی...

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!
منم دقیقا توی خانواده شون غریبه ام هر چی بیشتر دور بودنت رو نگه داری و سکوت کنی ارزشت بالاتره من غ ...

منم نمیخوام خیلی بهشون نزدیک بشم و بیش از حد نزدیک.

اتفاقا اینجوری راحت ترم..

ولی اونا فکر میکنن،حرف نزدن من توی جمع،از سر کلاس گذاستن.. در صورتی که اینطور نیست

منم همین مشکل دارم، فکر میکنن تافته جدا بافته ام😐 درحالی که مثلا اونا در رابطه با فریبا حرف میزنن که خواهرشوهرش   دخترخاله ش رو که میشه همسایه اقدس خانوم رو مهمونی دعوت نکرده!! من اصآ نمیدونم فریبا کیه😁

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
منم نمیخوام خیلی بهشون نزدیک بشم و بیش از حد نزدیک. اتفاقا اینجوری راحت ترم.. ولی اونا فکر میکنن،ح ...

بگذار فکر‌ کنند...

هر کاری بکنی‌آدم شوهر‌ یک فکری برای خودش میشینه میکنه...

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!
واااای چقدر بد ادم‌بهش برمیخوره

آدم فک میکنه دارن غیبتش رو جلوخودش میکنن😂

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
واااای چقدر بد ادم‌بهش برمیخوره

آره خیلی بده منم بهم بر میخوره ولی هیچی نمیگم بهشون نمیخوام فک کنن منتظر حرفای اونام یه اخلاق خیلی بدی دارن نمیخوان یه چیزی من بفهمن جلو روم ترکی میگن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند