nazarim مدیر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 57 عنوان شماره ی جدید خانوم خادم العباس | مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 49 پست سلام شماره ی جدید خانوم خادم العباس و کسی داره؟چن وقت پیش یکی از اشناهامون تماس گرفته بودن ولی عوض شده بوده اگه دارین لطف میکنین بگین...الان یه عده میگن عضویتت مبارک😂 1398/03/04 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missayli عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7858 تو شهر خودمون نمیشناسیم ماهم ولی میگفتن ایشون واسه همه ی شهراس طفلک داییم😢 ان شالله یه خانم خوب نصیبشون شه . اگه تو سن پایین هستن تو اقوام بگردین همسایه ها دوستای خودتون ولی اگه سنشون بالاست سخت پسند شدن کارتون سخته هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
mahlove عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 848 استارتر خانم نارمکی رو تو سایت یه سرچ کن گفتن اونم واسطه هست ببین شاید پیدا کنی اول شمارش ۳۳ داشت بار الهی داده و نداده ات رو شکر💌💟💞💜💓💜💗
nazarim مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 57 استارتر خانم نارمکی رو تو سایت یه سرچ کن گفتن اونم واسطه هست ببین شاید پیدا کنی اول شمارش ۳۳ داشت مرسی عزیزم❤
nazarim مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 57 ان شالله یه خانم خوب نصیبشون شه . اگه تو سن پایین هستن تو اقوام بگردین همسایه ها دوستای خودتون ولی ا ... اره 32 سالشه یا خودش نمیپسنده یا شرایطشون جور نمیشه دیگه از بس رفتن خواستگاری و ب نتیجه نرسیدن خسته شده بهشم میگیم خودتون یکاری کن میگه دوس ندارم😕
nazarim مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 57 کدوم شهر هستید من شماره معرف تو تهران دارم نه تهران نیستیم کاش تهران بود😢
دخترکjonob عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 196 من تو تهران معرف زیاد سراغ دارم خدا براش بخواد جور بشه اصلا کاری به معرف نداره یه دفعه همه چی جور میشه براش زیاد دعا کنید تا یه خانم خوب نصیبش بشه به همین زودی
missayli عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7858 اره 32 سالشه یا خودش نمیپسنده یا شرایطشون جور نمیشه دیگه از بس رفتن خواستگاری و ب نتیجه نرسیدن خسته ... سنی نداره هنوززز تو این شبا خیلی از دخترای مجرد میرن مسجد برو اونجااهااا لگردد ایشالا بختشون وا شه هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
nazarim مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 57 من تو تهران معرف زیاد سراغ دارم خدا براش بخواد جور بشه اصلا کاری به معرف نداره یه دفعه همه چی جور می ... ایشالا❤
nazarim مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 57 سنی نداره هنوززز تو این شبا خیلی از دخترای مجرد میرن مسجد برو اونجااهااا لگردد ایشالا بختشون وا شه مامان بزرگم میگه پیر شد😂😐اون طفلیم اعصابش خورد میشه کاریم نمیتونه کنه
بهرادجونم عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1103 زنجان عههههههه پس همشهری هستیم 😍😍😍😍😍وای نمیدونی تو شهر غریب چقدر خوشحال شدم تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
nazarim مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 57 عههههههه پس همشهری هستیم 😍😍😍😍😍وای نمیدونی تو شهر غریب چقدر خوشحال شدم عه😀😀 چقدر خوب منم خیلی خوشحال شدم عزیزم اینجا اکثریت یا تهرانن 😢
بهرادجونم عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1103 عه😀😀 چقدر خوب منم خیلی خوشحال شدم عزیزم اینجا اکثریت یا تهرانن 😢 اره گلم تو کوچه ی بینش من شنیدم ی همچین خانومی هست ب اسم خانوم بیات بازم پرسو جو کنید شاید پیدا کردین😍😘 تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘