2777
2789
عنوان

فسنجون با مرغ بهتر میشه یا گوشت!

| مشاهده متن کامل بحث + 4904 بازدید | 26 پست
منم خودم با مرغ دوست دارم ولی خواهرشوهم میگفت با گوشت بهتره موندم حالا سر دوراهی🤣

بنطر من اول خودت کار خودتو بکن چکار به حرف این و اون داری، مخصوصا خاهر شوهرررر😑😑😑

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کیه مهمونت؟بنظر من تو کار خودتو بکن چون احتمالا اون بیشتر را دستته و بهتر درش میاری

مهمون ک ندارم😂😁

حودم مهمونم خونه مامانم😂😂

شوهرم فسنجون دوست نداره و ب شدت بد غذاس هرچی و اون دوست نداره میام خونه مامانم درست میکنم باهم میخوریم واسه شوهرم  غذای جدا درست میکنم 😂😄

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
به نوش جان. اوپنت مث مال من دراز باریکه.کاغذ کادوش کردی؟؟

خخخ‌نه گلم کادو نیس

مشما چسپ داره چسپ پشتشو در میاری روشم که مشما پس آب و ... روش بریزه خراب نمیشه

برا تنوع چون سنگ اپن سیاه بدم میاد ازش هربار یه طرحی براش میگیرم

بنطر من اول خودت کار خودتو بکن چکار به حرف این و اون داری، مخصوصا خاهر شوهرررر😑😑😑

آخه ما تا قبل از اینکه ازدواج کنم اصلاااا فسنجون دوست نداشتیم و نمیپختیم یه شب خواهر شوهرم دعوتمون کرد فسنجون پخته بود با گوشت و خوشمزه شده بود بعد ازش دستور و اینارو ک پرسیدیم و درست کردیم .اون همیییشه میگه با گوشت بهتره ولی خودم با مرغ درست کردم خوشمزه تر شده بود 😄.الانم میخواستم بدونم کدوم طرفدار بیشتری داره

خخخ‌نه گلم کادو نیس مشما چسپ داره چسپ پشتشو در میاری روشم که مشما پس آب و ... روش بریزه خراب نمیشه ...

مشما چسب دار ! چیه من تا حالا نشنیدم همون برچسبان ک ب کابینت و اییناهم میچسبونن .اونا ک ضداب نیستن

خخخ‌نه گلم کادو نیس مشما چسپ داره چسپ پشتشو در میاری روشم که مشما پس آب و ... روش بریزه خراب نمیشه ...

اها😁😁😁 دوستم برچسب طرح چوب زده رو اوپنش ولی من هیچ نزدم.دوس دارم ب کابینتام برچسب بزنم نمدونم چ ررنگی

وای به به دلم رفت

من با مرغ درست میکنم خوشمزه ست ولی یه بار رستوران سفارش دادیم با گوشت قلقلی بود اونم محشر بود

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲