2777
2789

آیا نگرانی شما صحیح بود یا فقط خودتونو آزار دادید ...

بیاید به ما تازه کارا بگید دست از وسواسمون بر داریم ...😁

نیاز به چک نرو ماده داریم ما😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

هیچکس نیست بارداری رو بدون نگرانی رد کنه، ولی بنظرم کاملا بی مورده، بخواد بمونه خدا نگهش میداره نخواد بمونه هیچ راهی نگهش نمیداره! باید از بارداری فقط لذت برد.

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس نیست بارداری رو بدون نگرانی رد کنه، ولی بنظرم کاملا بی مورده، بخواد بمونه خدا نگهش میداره نخوا ...

اوهوم 

منم نگران نیستم زیاد

ولی انقد آدم نگران می بینم شک میکنم به احوال خودم 😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
من تا الان یه روز بدون نگرانی نداشتم 😐  تا الانش که الکی بود ایشالا بقیشم خوب پیش بره

اخی😂😂

ایشششششالله که تااخرش خوب پیش بره روز به روز نگرانیت کمتر بشه

اوهوم  منم نگران نیستم زیاد ولی انقد آدم نگران می بینم شک میکنم به احوال خودم 😁

شک نکن لذت ببر! فقط باید رعایت کرد.

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
من تا الان یه روز بدون نگرانی نداشتم 😐  تا الانش که الکی بود ایشالا بقیشم خوب پیش بره

وای بارداری ؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بار اول که لکه بینی داشتم خیلی نگران بودم. اون شب خارج از شهر بودیم همین که لکه رو دیدم سریع برگشتیم تو شهر. دقیقا 2 ساعت تو راه بودیم تا برسیم به بیمارستان. کل این 2 ساعت رو گریه کردم و ابغوره گرفتم😆فکر میکردم لکه بینی یعنی از دست دادن نینی. هیچ بیمارستانی پذیرشم نمیکرد ولی هیچکدومم نمیگفتن باید بری بیمارستانی که دکترت توش زایمان انجام میده تا اونا زنگ بزنن دکترت ببینن چکار باید بکنی. تا اینکه یه نگهبان بیمارستان وقتی دید با حال خرابم دارم گریه میکنم گفت برو بیمارستان دکتر خودت. رفتم بیمارستان خیلی سریع رسیدگی کردن و زنگ زدن دکترم ، دکترمم گفت فقط شاف مصرف کن. 

از بارهای بعد وقتی لکه بینی پیدا میکردم دیگه نمیترسیدم و میدونستم تا وقتی زیتد نشه خطر نداره.

یه بارم بخاطر سردرد شدیدی که داشتم ترس از مسمومیت حاملگی پیدا کردم و بدو بدو رفتم بیمارستان. بهم گفتن مسمومیت برا بلای 23 هفته اتفاق میفته و سردرد تو دوران بارداری طبیعیه.

امروزم بخاطر کم شدن تکونای نینیم رفتم دکتر. که این یکی رو حق داشتم نگران بشم. چون دکترم هم سونو که کرد و هرچی شکمم رو تکون داد بازم نینی تکون نخورد، در نهایت فرستادم سونو بیرون که فردا بهم نوبت داده. دعا کنین مشکلی نباشه

شک نکن لذت ببر! فقط باید رعایت کرد.

اره والا ادم رعایت میکنه دیگه بقیه ش خارج از اراده ی بشره من کاری از دستم برنمیاد از یه جایی به بعد چرا حرص بخورم

اره😁

وای همین چند دقه پیش داشتم تاپیکمو نگاه میکردم یه تاپیک دارم به اسم "بی بی چک مدیکور خر است" داشتم خاطراتو مرور میکردم که تازه فهمیده بودم باردارم ولی فکر میکردم هاله الکی انداخته

اونجا تو نوشته بودی واسه منم هرماه هاله میندازه میخواد دلمو خوش کنه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁