2777
2789
عنوان

عکس رنگی بابیهوشی درمازندران

321 بازدید | 22 پست

سلام کسی میدونه عکس رنگی بابیهوشی درمازندران کجاانجام میدن؟؟؟؟؟؟؟

واینکه کسی هست رفته باشه مرکز ابن سینا درتهران عکس رنگی انجام داده باشه بابیهوشی؟؟؟؟؟چ طور بود؟؟

لطفاراهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابیهوشی انجام میدن؟؟؟عزیزم اسم و ادرس و شماره تلفن برام بفرست

آره من پارسال تماس گرفتم گفتن هفته اي يه بار دكتر براي بيهوشي مياد هزينشم تقريبا ٨٠تومن از بدون بيهوشي گرونتر بود كه ديگه خودم نرفتم

فقط شمارشو بذار پيدا كنم🙈🙈🙈

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
آره من پارسال تماس گرفتم گفتن هفته اي يه بار دكتر براي بيهوشي مياد هزينشم تقريبا ٨٠تومن از بدون بيهو ...

ممنون میشم اگه شماره تلفن و ادرس بهم بدی!!چرانرفتی؟؟باردارر شدی؟؟؟اینجایی که میگی خوبه بنظرت؟؟؟

ممنون میشم اگه شماره تلفن و ادرس بهم بدی!!چرانرفتی؟؟باردارر شدی؟؟؟اینجایی که میگی خوبه بنظرت؟؟؟

متاسفانه من بخاطر گوش دادن به حرف خانمايي كه گفتن درد نداره بخاطر اين ميخواي بيهوش بشي بدون بيهوشي رفتم اما انقدر درد داشتم مرگ جلو چشمام ديدم از حال رفتم دكتر ترسيد كارشو نيمه رها كرد فقط يه لوله ام باز كرد بعدا پرسيدم ديدم ساري با بيهوشي داره كه دكترم گفت فعلا با همون لوله چندماه تحت نظر باشم اگه نشد برم دوباره

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
منكه اول نميدونستم ساري داره ميخواستم برم تهران با بيهوشي بهم گفتن نه بابا اين چيزي نيس😏😏يادآوريش ...

واقعا!؟؟؟؟منم اصلا نمیتونم حتی بای معاینه ساده کلی جیغ زدم دیگه وای به حالم اگه برم عکس رنگی!!من ساری هستم منم فک میکردم که اینجا بابیهوشی نداره فکرتهران بودم دیگه گفتم بزار ی تاپیک بزنم شاید ساری داشته باشه،خانمی شماره تلفن برام بفرست عزیزم منتظرم