2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه بیرونم کرد😭😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 208 پست

عزیزدلم نمی‌دونم چقدر به دعا اعتقاد داری ولی راه حل دعا فقط دعایت منم اعتقادی نداشتم ولی اوایل نوعروسیم با همسرم به شدت مشکل داشتم و خیلی پیش نیومد بحث هایی مثل بحث های شما و همسرتون داشته باشیم

من شبا صدای پا می‌شنیدم تو خونم که خیلی رفت و آمد بود

رفتم پیش دعا نویس وبسیار زیاد تو روابط زناشویی تلاش کردم و مطلب خوندم والان که نزدیک ٨سال از اون روزا میگذره همه چی عالی پیش میره شکر خدا

همیشه اول زندگی مشکلات هست غصه هیچی رو نخور 

خدا خیلی بزرگه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وحشتناکه اینجوری باشه😢

خیلی...تو دوسالی که تو خوابگاه ما بود هر روز برنامه داشتیم...

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
چه اشکالی داره که بگم ممکنه علایم بیماری باشه و برن پزشک؟چی بگم بگم برو دنبال جین گیر و جادو جنبل خو ...

ن ولی خیلی ی چیزو تکرار میکنی و اسرار داری ک مریضی فلانو داره دکتر بعد چتد جلسه تشخیص میده اسم بیماری چیه شما پشت گوشی هی تکرار میکنی ک مریضیت فلانه

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

مادر شوهرم تو آب سماور دعا میریزه به خورد ما میده به خدا فقط پدرم زندگی ما رو نجات میده برامون دعا می خونه وکمکمون می کنه فقط قرآن بخون خواهش می کنم 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
تمام کسانی که جن میبینن روانی آن دعا و جادو همش چرت و پرته

عزیزم این طوری نگو ،،،،دعا وجن تو قرآن آمده واقعیته

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
ن ولی خیلی ی چیزو تکرار میکنی و اسرار داری ک مریضی فلانو داره دکتر بعد چتد جلسه تشخیص میده اسم بیمار ...

من اصراری نکردم گفتم علایمت به این بیماری مشکوک هست و برو پزشک (تنها گزینه ای که استارتر اصلا نرفته )ولی خوب ظاهرا اینجا اینکه تشویق به دعا نویس رفتن و جادو جنبل بکنی بیشتر مورد استقباله شما که به قول خودت اصلا نمیدونی این بیماری چیه نمیدونم چرا انقدر عکس العمل نشون دادی در صورتی که با اینکه خود استارتر هی تکرار میکنه جن زده شدم مشکلی نداری

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
میری خوتشون هیچ چی نخور    ..... از شیر آب بخور ....

من نمی خورم ولی شوهرم مثل چی چایی می خوره دیونه ام کرد 

بنظر منم اسی یه مشکل اساسی داره  جن و اینها هم برای فرار از بیماریه

این چیزها واقعا هست 

شیطون برای اینکه زندگی ی زن و شوهر رو به هم بریزه از هر راهی و هر کسی وارد میشه