2777
2789

تعجمه اینجا خیییلی کم میبینم کسی سوپ رشته درست کنه🤔🤔🤔

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ ورمیشل منظوررته

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

روغن بریز بعد پیاز بزار سرخ بشه ادویه فلفل زردچوبه نمک پودر لیمو بزن اگه مرغ داری تکه ای بریز داخلش بعد رب بزن و اب بریز توش تا یه قل بزنه بعد ورمیشل بریز توش اگه سبزی خورشتی داشتی بریز توش با هویج رنده شده

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم من دوس دارم میشه طرز پختشو بهم بگی؟

اره عزیزم

پیاز داغ کن ادویه کاری و زردچوبه توش تفت بده و یه قاشق رب گوجه

سینه ی مرغتو بنداز و متختصر تفتی بده و بعد سیب زمینی نگینی و هویج نگینی بنداز و تفت کوچولو بده و اب بریز بمون تا جوش بیاد..جوش ک اومد کمش کن درشو ببند مرغت ک پحت درار ریش ریش کن و برگردون به قابلمه

بعد سبزی که شامل گشنیز و جعفریه بریز و بعد یه ربع رشته به میزان لازم بریر

در اخر نمک و فلفل و ابلیمو ده دقیقه بعدم خاموش کن😚

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی گلم

خواهش میکنم عزیزم