2777
2789
عنوان

به نظرتون بگم بهش؟

95 بازدید | 15 پست

خانما من فیلم عروسیمو که گرفتم تو فیلم دیدم خاله کوچک جاریم که ۳۵ سالشه و مجرده چپ چپ و کینه ای نگاهم میکنه  به خواهرم که داشت میرقصید به خاله های دگ جاریم گفت اصلا ازش خوشم‌ نمیاد و اصلا نگاهش نکرد ....حالا من متوجه شدم ولی چیزی نگفتم تا اینکه دیروز مادر جاریم برا افطاری دعوت کرده بود و اون خاله هم اونجا بود بعد اینکه من از اشپزخونه اومدم فقط ۲ مبل کنارهم خالی بود رو یکیش نشستم بعد اون خالش اومد دید دگ جا نیست نشیت کنار مبل من....بعدش بلند خود به خود میگه اه پیش کسی نشستم که روش حساسیت دارم....منم خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نکفتم به نظرتون به جاریم بگم چرا اینجوری میکنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب که خاله جاریت دعوت بوده‌ . فامیلید؟؟

کم محلی بهترین چیز. یعنی کلا حسابش نکن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
چه جالب که خاله جاریت دعوت بوده‌ . فامیلید؟؟ کم محلی بهترین چیز. یعنی کلا حسابش نکن

منم اصلا یک کلمه هم حرف نزدم باهاش....مادر جاریم دعوت کرده بود خب اونم خواهر کوچک مجردشه با مادرشم بودن

نه.. بنظر من کاملا بی اهمیت باش...هر واکنشی نشون میده اون موفق شده ناراحتت کنه. طفلک حتما از حسادتشه ...

میدونی میگم یعنی بفهمونم فک نکنه قاقولم و نمیدونم

میدونی میگم یعنی بفهمونم فک نکنه قاقولم و نمیدونم

یبار با جاریت فیلم عروسی رو بزار ببین اون قسمتش بهش بگو راستی؟ دیدی خاله ات اینجا چی میگه؟؟؟ همین... در این حد بگی کافیه ولی خودتو ناراحت نشون نده اصلا

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
نگرانت بودم ببخشید 

قربونت عزیزمی فدات شم 😘😘😘😘

تا پریدم بگم نی نی یار غلط کردن نترکون یهو ترکید با شماره شوهرم اومده بودم نگران بودم واس همین اونو میخام بترکونم با همین شماره خودم باشم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

قربونت عزیزمی فدات شم 😘😘😘😘 تا پریدم بگم نی نی یار غلط کردن نترکون یهو ترکید با شماره شوهرم اومد ...

انشالله هر جا هستی سلامت باشی

کاربرها میگفتن انگار اینجا اذیتت کردن بعضی ها با کامنت هاشون که رفتی

نی نی چطوره ؟ دکتر رفتی؟