2777
2789

سلام.دوستان اگه یه خانم و آقایی حدود۳۰ سال با هم زندگی کنن و فرزندی نداشته باشن.ارثی که به  این خانم میرسیده حالا باید بین خواهر و برادرای خانم تقسیم بشه؟چقدر از اموال شوهر؟

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومه مرده؟ 

بله فوت شده خانومه.ببخشید یادم رفت بگم.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.
خانوم فوت شده یا آقا؟ من نتونستم از توضیحاتون متوجه بشم

خانوم فوت شده عزیزم.

چرا بین خواهر برادر  خانم؟ کی گفته اگه شوهرتون تمام اموالشو به اسمتون زد ! همه مال شماست   ...

به اسم خانوم هیچ سندی نیست.فقط یه قولنامه از یه خونه.

چرا بین خواهر برادر  خانم؟ کی گفته اگه شوهرتون تمام اموالشو به اسمتون زد ! همه مال شماست   ...

اوه من که کلا بد متوجه شدم خب پس درست تو.ضیح میدم  الان همینو برعکس کن توضیاحتمو گلم  فقط بناربر این که خانوم قبلا راضی بوده ارثی به شوهرش برسه

اوه من که کلا بد متوجه شدم خب پس درست تو.ضیح میدم  الان همینو برعکس کن توضیاحتمو گلم  فقط ...

نه عزیزم من فقط میخوام ببینم حالا که خانوم مرده و آقا زنده اس از اموالش به خواهرو برادر این خانوم میرسه و اگه میرسه چقدر؟

بله فوت شده خانومه.ببخشید یادم رفت بگم.

حقوق دان نیستم اما به نظرم چیزی به خانواده زن ارث نمیرسه. چون مرده ارثی نمی بره. اصلا نشنیدم تا حالا زنه فوت کنه بعد شوهرش بمیره بیان به خواهر برادر زنه ارث بدن. 

بعد بقیه ارثش به نام کیه؟

همش به نامه آقاس.