2777
2789
عنوان

مهمانهای ناخوانده

458 بازدید | 36 پست

سلام خانوما

انقدر فکرم به ریخته س الان تاپیک زدم

خواهر شوهرام و دختراشون که ازدواج کردن یکی دو ساله شام و ناهار نیومدن خونمون 

نه اینکه ما نخوایم حالشون مثل هوای بهار دو روز اشتین دو روز قهرن 

حتی بعد زایمانم نیومدن دیدنی نی نیم شوهرمم جراحی کرد نیومدن

نی نی من اختلال خواب داره من همش بیدارم از خستگی همیشگی شکل معتادا شدم

حالا چند روزه اونا پیامکی و حضوری تو مهمونی اصراااار که ما رو افطاری دعوت کنید

ما هم از همه کوچکتریم

خداییش من که تو الفبای کارای شخصیم موندم از من انتظار مهمونداری دارن

دارم دیوونه میشم..… 

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....

فوقش یه نفر بیاد کمکت کنه یه مهمونی هم میگذره سخت نگیر

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅

ببرشون بیرون اگر از نظر مالی برات مشکلی نیست

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکم بگیر از یه نفر کاراتم انجام بده واسه افطارم آش و حلیم حاضری بگیر خودتو راحت کن .دیگه نخواستی کمکم بگیری یه قرمه سبزی حاضریم بگیر ساعت ۳ هم برنجتو آبکش کن بزار رو گاز ساعت ۶ و ۷ روشنش کن کاری نداره که .بهتر از اینه که همش تو فکر اومدن نیومدنشون باشی 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بعضیا رو ادم تو خلقتشون میمونه چقدر پرووووو هستن.دو تا راه داری یا بیخیال بشی و عین خودشون خودتو بزنی به کوچه علی چپ و بگی فعلا بچم اذیت میکنه نمیتونم ان شالله یه وقت دیگه.یا یه مهمونی بگیری اونم بدون ریخت و پاش در حد یه نوع غذا

ببخشید تعریف از خود نیست اطرافیانم منو به مهربونی میشناسن ولی انققققدر ازشون ناراحتم دلم نمیخواد براشون به زحمت بیفتم مثل گربه کوره میمونن

باور کنید فکر میکنم میخوان منو بچزونن مرتب میگن چرا خونه بقیه نمیخوان برن

بگن دعوتمون کن

شما ببین شرایط خودت چطوره

اونا که بزرگترن شما رو دعوت کردن؟

نکردن و سختته دعوت نکن

کسی که طلبکار کسی نیست

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
بعضیا رو ادم تو خلقتشون میمونه چقدر پرووووو هستن.دو تا راه داری یا بیخیال بشی و عین خودشون خودتو بزن ...

با شوهر وابسته م چه کنم دختر 🤐

ببخشید تعریف از خود نیست اطرافیانم منو به مهربونی میشناسن ولی انققققدر ازشون ناراحتم دلم نمیخواد برا ...

نظر همسرت چیه؟

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
سلام فاباجون خوبی؟ درکتون میکنم سخته مهمونی با بچه کوچیک.  

سلام عزیزم

شکر خدا دعا گو هستم درگیر این دختر کوچکم هستم اختلال خواب داره....