2777
2789
عنوان

مهمانهای ناخوانده

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر همسرت ناراحت میشه از دعوت نکردنشون

یه مهمونی ساده بگیر

در حد نون پنیر خرما و سبزی و شامم یه برنج بزار کباب بگیر هیچیم دیگه درست نکن

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
منطقی با شوهرت حرف بزن اگه قبول نکرد مجبوری دعوت کنی اشکال نداره مادری خواهری بیاد کمک یا غذا حاضری ...

نه بابا

مادر و خواهرش بیان کمکش که واسه خانواده همسرش که در حقش کم لطفی کردن کمکش کنن؟؟

این بی احترامی به خودش و مادر و خواهرش هست

استارتر جان یا با حرف زدن آروم همسرت رو متقاعد کن که قبل از اینکه اونا شما رو دعوت کنند صلاح نمیدونی دعوتشون کنی با توجه به کم لطفیهاشون

یا اگه راضی نشد غذا از بیرون بگو بخره که بار وابستگیش بیفته رو دوش خودش نه رو دوش شما

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
میگه مهمونی بگیریم ههههههمممممه رو هم بگیم از کوچیک تا بزرگ دامادا و.....  

بگواگ همچین چیزی میخوای پس بگرد یه رستوران پیدا کن همههه رو بگو کوچیک تا بزرگ من با این بچه و بی خوابی توانایی ندارم کسی هم نباید ازم انتظار داشته باشه

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻
میگه مهمونی بگیریم ههههههمممممه رو هم بگیم از کوچیک تا بزرگ دامادا و..... 

وقتی در مورد کم لطفیهاشون میگی همسرت چی میگه؟؟

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
نه بابا مادر و خواهرش بیان کمکش که واسه خانواده همسرش که در حقش کم لطفی کردن کمکش کنن؟؟ این بی احت ...

منم همینو میگم حالا که شوهرش قبول نمیکنه وظیفشه واسه خانوادش غذا حاضری بخره .بخدا تو فامیلهای شوهر من تا بچه هاشون پنج ساله نشن هیچکس وعده نمیره خونشون.یا اگرم خودت رو دعوت کنی رک میگن سختمونه با بچه کوچیک غدا پختن.

یه سوالمیشه بگی اختلال خواب بچت چه جوریه

تو نوزادیش اصصصلا خواب نداشت نه روز نه شب وحشتناک بود وحشتناک گاهی خییلی کوتاه خیلی

تو خواب هم زیاد می‌پرید 

خوابم زیاد میبینه

اگرم خدا کمک کنه طی روز بخوابه خیلی کوتاه میخوابه با کوچکترین صدایی هم بیداره و گریه میکنه 

میگه بغلم کن منو راه ببر

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
بگواگ همچین چیزی میخوای پس بگرد یع رستوران پیدا کن همههه رو بگو کوچیک تا بزرگ من با این بچه و بی خوا ...

دقیقا همین رو بگو

چون اینایی که تو داری تعریف می کنی بعید نیست بعد کلللللی زحمت که دعوتشون کنی بیان خونه ات برن بیرون خرف و ایراد در بیارن و باز اذیت کنند

پس از اول خودت رو واسشون اذیت نکن

مگر این که دعوتت کنند اونا اول

منم همینو میگم حالا که شوهرش قبول نمیکنه وظیفشه واسه خانوادش غذا حاضری بخره .بخدا تو فامیلهای شوهر م ...

حالا خود من از کوچیکی بچه هام مهمونی دعوت می کنم

ولی نه کسایی که فقط توقع هستن و طلبکاری

البته بچه استارتر کلا بچه سختی هست با توجه به مشکل خوابش

وقتی در مورد کم لطفیهاشون میگی همسرت چی میگه؟؟

خیلی با احتیاط  باید بگم به شدت زودرنجه همسرم 

هیچی ته تهش بعد کلی استرس یا ناراحت میشه یا سکوت میکنه 

دقیقا همین رو بگو چون اینایی که تو داری تعریف می کنی بعید نیست بعد کلللللی زحمت که دعوتشون کنی بیان ...

خدا خیرت بده انقدر به فکر استراحت جونشون و جیبشونن که خدا میدونه 

تو نوزادیش اصصصلا خواب نداشت نه روز نه شب وحشتناک بود وحشتناک گاهی خییلی کوتاه خیلی تو خواب هم زیاد ...

عزیزم پس راه چاره چیه واینکه یعنی اصلا در شبانه روز طولانی نمیخوابه

عزیزم پس راه چاره چیه واینکه یعنی اصلا در شبانه روز طولانی نمیخوابه

نمیدونم خیلی دکتر بردم اولش هم رفلاکس داشت هم الرژی اونم به خیییلی چیزا

هر دکتری یه تجویزی کرد 

اخر سر بردم روانشناس کودک گفت هیدروکسی زین بده باورت میشه سه شب بهتر بود اونم خوب خوب نشد