2777
2789
عنوان

شب قدر رو با لباسایی که برایه نی نیم گرفته بودم, احیا کردم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 77 پست
سلام دوست عزیز  چه خوب من یادت مونده ❤❤ انشاللهممنونم از دعای قشنگت 😍 انشاالله نی نی توهم س ...

مرسی عزیزم...

اسمت واسم آشناست دیگه ...

یجورایی شما باعث ارتباط من با خدا شد که باردار شدم...

سوره میخونیدم ... به نیتت بارداری همدیگه ..

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سوره ایی منم میخام باردار شم

الیکان عزیز چله گرفته بود که هرشب به نیت کسی از دوستان ، سوره حشر رو میخوندیم... 

من باردار شدم بعد 3-4 ماه ...

انشاالله باردار میشی دوست عزیز

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
مرسی عزیزم... اسمت واسم آشناست دیگه ... یجورایی شما باعث ارتباط من با خدا شد که باردار شدم... سور ...

قربونت بشم من که کاری نکردم.. سرزایمانت واسم خیلییی دعا کن ایندفعه بارداری, سالمی با فرزند سالمی داشته باشم 

♥♥♥

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
ان شاءالله خدا کمکت کنه و به آرزوهای قشنگت برسی 

انش الله.. فقط از خدا میخوام این دفعه اگ باردعر شدم بارداری سالمی داشته باشم 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
قربونت بشم من که کاری نکردم.. سرزایمانت واسم خیلییی دعا کن ایندفعه بارداری, سالمی با فرزند سالمی داش ...

انشاالله 

حتما عزیزم...

انشاالله بارداری سالم و بی خطری رو تجربه کنی...