2777
2789
عنوان

تولد آقای همسر

690 بازدید | 63 پست

بچه ۳۰خرداد تولد همسرمه،هرسال به طرق مختلف سوپرایزش کردم و همه جور کادو تو این ده سال به مناسبت های مختلف بهش دادم

امسال میخواستم چیزی ندم چون اینجوری فکر کنم بیشتر سورپرایز بشه🤣😂🤣😂

اما امسال اولین تولدشه که دخترش هست و به جمع خانواده اومده

خیلی سخت پسنده،جز کادوهای زیر میشه پیشنهاد بدین؟

اینا نباشه:

ساعت،لوازم اصلاح،طلا،پلی استیشن،موبایل،لباس،کیف و کفش و کمربند و کراوات،پول نقد،قلیون،دستبند

در مورد شکل کیکش هم بگین

تعداد رای : 25
نظرسنجی
باتولد؟
21
84%
بی تولد؟
4
16%
همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

ست لباس زیر تو خونه

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موزن بینی

ریش تراش

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
کتاب انقد بی ارزشه که بهش فک نکردین؟

من خیلی اهل مطالعه هستم،اما متاسفانه شوهرم اهل مطالعه نیست،اطلاعات فوق العاده خوبی داره اما از اینترنت،

شرت ست بخر. خعععلی باحاله من یه بار این کارو کردم خیلی حال داد.یه جفت شرت قرمز واسه من روش پاپیون مشکی داشت واسه اون کروات مشکی. خیلی خندیدیم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
براش یک لباس خواب براخودت بخر😉😂

عاااالیه،اما قبلا جز سوپرایزش بوده،الان که میخوان با بچم سوپرایزش کنم نمیشه دیگه🤣😂😂