2777
2789
عنوان

همسایمون دیوونمون کرده از ظهر

506 بازدید | 33 پست

از ظهر تا الان یه سره روضه گذاشته با صدای بالا،در خونشم باز کرده مثل گاراژ،صدا تو کل ساختمون میپیچه

اسم خودشم گذاشته مسلمون،من حلالش نمیکنم،انگار نه انگار مردم‌کارو زندگی دارن فردا،نمیزاره بخوابیم😣

🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا فکمیکنن چون کشور اسلامیه هر کار بکنن ک ربط ب اسلام داره مجازه متاسفانه قوانین هم ب نفعشونه

دقیقاااا،بخوام برم چیزی بگم صدتا جواب تو استینش داره برام

🧿
بخدا روم نمیشه،باورت میشه ،خودش باید بفهمه آخه،هرچیزی اندازه داره

روت بشه عزیزم.مودبانه بگو میشه صدا ضبط و کم کنید ما داریم اذیت میشیم .

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

خدا لعنت کنه همسایه مردم ازارو . با این کارش ثواب نمیکنه گناهم میکنه که مزاحم بقیه میشه . اینا همونایی هستن که جا نماز اب میکشن . میخوان همه بگن خیلی با خدا هستن . ولی ریا کارند

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم

ماهم دو سه سال پیش یه جا زندگی میکردیم واحد بالایی کل ماه محرم و صفر رو مراسم داشت نه یه شب نه دوشب نه یه هفته نه دوفته نه یه ماه دوماه تموم خواب و خوراک نداشتیم تموم پله های ساختمون کثیف میشدن اما حتی نداد تمیز کنن منم حلال نکردم خیلی اذیت شدیم تو پارکینگ هم مدام داشتن اش میپختن دم در پر بود از مردم نمیشد رفت وامد کنی بین اون همه مرد