2777
2789
عنوان

تاحالا کسی دیده عاقبت ظالم رو ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5752 بازدید | 93 پست
من از همكارم شنيدم در مورد خانواده شوهرش ولي دوست ندارم حتي نقل قول اين موارد رو. مخصوصا كه اون فرد ...

بله ... درسته 

ههمون میدونیم که تاوان داره هر کاری 

خدا به حق این شبها از هممون بگذره

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

اره دیدم از بیت آلمال میدانید 10 روزه داشت برا خودش دو دهنه قصر میسوختی گفتم خدایا چرا آین دزد رو مال و ثروت دادی بچه دادی... رد میشدم. طرف هم 36 ساله است. 2 توخونه داره ماشین بچه شغل دولتی...بعد این گفتنم با خدا نگو از همون ساختمان که داشت میسوختی از طبقه دوم میافته همون دست دزدیش خورد شده 70 میلیون گرفتن چند تا دکتر که قطع نکنن. 4 بار عمل کرده تا دست رو قطع نکنن. ظلم جواب داره. گازوییل ماشین های راهداری رو میفروخت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیدم...خاله همسرم برای عروسش همش دعا شر می نوشت و اذیتش میکرد و نگذاشت خانوادشو ببینه...آخر عمری ...

البته این چیزیه که به منم می گفتن.. من که بدی ندیدم پس خدا رحمتش کنه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
نه خیلی دوستش داره داره اب میشه وفهمیده ظلم کرده .

میشه درباره هومیوپاتی و دکترهاش بگید . دکتر خوبی دراین باره معرفی میکنید در شهر من ؟ 

نه منتظر نباش بسپار به خدا تو فکر این باش که چطور رشد کنی پیشرفت کنی 

وقتی نمی ذارن. وقتی مادرم که باردار بود هر کاری کردن سقط کنه. تو تاریکی ترسوندنش تختشو تکون می دادن و هزارتا بلای دیگه. وقتی برادر شیزوفرنیمو تحریک می کنن که مامانم اذییت کنه و بزنه . وقتی به هر کثافت کاری  متوسل شدن و هر جا رفتیم کار کنیم به روش خودشون زیرابمونو زدن. راهی جز انتظار برای تاوان نمونده. 

راستش خیلی خیلی دارم سختی میکشم برا همین یادم می افته ... و ناگهان فکر میکنم ایا قراره چیزی بشه ؟ هر ...

یه عزیزی حرف خیلی قشنگی زدن  

گفتن انقد ک ب این فکر میکنی ک چ بلایی سرشون بیاد کی میاد و چرا نیومده ب این فک کن تموم شده رفته  ب قولی

گریه کنی که افتاب را ندیده ایی ستاره ها رو هم نمیبینی

اگر اونا ظلم کرد بگذر خودت ظلم نکن ب خودت با فکر کردن ب کارا ها و بلاها 

زخمش همیشه هس  ولی خودت نمک نپاش روش 

خودت میگی ظالم اسمش روشه کسی که خدا رو نمیشناسه خدا هم همچین آدمایی رو به حال خودشون رها می کنه خدا صبرش زیاده مثل ما کم طاقت نیست ولی محاله انتقام نگیره 

زندگی درک همین اکنون است .....

زن عموی خودم خیلی تو زندگی عروسش و پسرش دخالت میکرد تا پسرش طلاق گرفت...الان دختر خودش دقیقا به همون دلیل طلاق گرفته

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
پسرعمم عاشق من بود.و زن عموم و دخترش پسر عممو میخواستن ک داماد خودشون بشه ما تا خرید و نوبت محضر پی ...

عجب ...

خدا ازش بگذره ...

الهی خوشبخت باشی

زن عموی خودم خیلی تو زندگی عروسش و پسرش دخالت میکرد تا پسرش طلاق گرفت...الان دختر خودش دقیقا به همون ...

هی داد

نه نفرین نمیکنم ولی چی بگم خیلی تحت فشارم ... این افکار میاد توذهنم بله میدونم که نباید فکر کنم به ...

خوب همینکه الان تاپیک زدی که فلانی کی به جزاش میرسه این خودش یعنی اینکه منتظری فلانی به جزاش برسه خوب میشه نفرین .

بهرحال هر بلایی سرت آوردن زندگی در جریان هست . 

و فراموشش کن . 

و از خداوند کمک بخواه .  کامل از ذهنت پاکش کن .  و مطمن باش هر کسی ظلم کنه جزاش رو مبینه . غیر ممکنه . از محالات هست . ما باید خیلییی مراقب حرکات و رفتار و نیت هامون در این دنیا باشیم . 

میشه درباره هومیوپاتی و دکترهاش بگید . دکتر خوبی دراین باره معرفی میکنید در شهر من ؟ 

دکتر شهرتو تو گوگل سرچ کن وپیدا کن .اگه نبود دکتر من ویزیت تلفنی وارسال دارو به کل کشور داره

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم