2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا .اینا فکر مادرن تا بچه ای که اونجوری شد

من گفتم چون مخچه هست خیلی مواظبش باشید دراینده داشتن منو میخوردن بیام الکی پس چی بگم بعضی وقتاواقعیت سخته من ازدلسوزی گفتم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
من گفتم چون مخچه هست خیلی مواظبش باشید دراینده داشتن منو میخوردن بیام الکی پس چی بگم بعضی وقتاواقعیت ...

احمق اینا .حاضرن زجر کشیدنش رو ببیند حتی 

ادای دلسوزی در میارن

عزیزم ماهم ناراحت مادر و بچه ایم اما شما طرز بیان ناراحتیت بد بود

خودت هم باشی اعصابت خرد نمیشه یه بچه با زحمت بیاری بعد تو دستهات مثل اب خوردن به اون روز بیافته

بچه بیشتر از اون مادر قرار عذاب بکشه

خودت هم باشی اعصابت خرد نمیشه یه بچه با زحمت بیاری بعد تو دستهات مثل اب خوردن به اون روز بیافته بچه ...

میفهمم چی میگی اما تو شرایط بد یکم مهربونتر بودن تحمل شرایطو راحتر میکنه هیچ مادری دوس نداره عزیز دلش به این حال بیفته