2821
2789
عنوان

خانواده همسر

161 بازدید | 20 پست

سلام میخواستم یک کاری بکنین آروم بشم من خانواده شوهرم کلا دخالت میکنن تو زندگیم بعد میری خونشون جلو پسرش هواتو داره اما پشت سر بهت بی احترامی میکنه الانم با مامان یکی از دوستام صمیمی شده و رفته پشت سرم من کلی حرف زده من خیلی گذشت کردم تو زندگیم هیچوقت بی احترامی نکردم بهشون اما اونا به همه چی من گیر میدن به اینکه عکس بزارم پروفایل اینکه مانتویی باشم همه اینایی که میگم ارایشم ساده و معمولیه مانتوهم باحجابم حتی موهام بیرون نیست حالا جالبترش اینه دختراش ارایش میکنن خیلی غلیظ و عکس رو پروفایل میزارن از خودشون از اینجا قضاوت کنین دوران عقدم همسرم فقط یک بار پیشونیمو بوسید گفت این اداها چیه باردار شدم گفت چه عجله ای بود خیلی زجرم میدن خستم کردن یکی از جاری هام داره طلاق میگیره همینا زندگیشو خراب کردن زندگی منم تا مرض طلاق رفت الان کلا اومدیم شهرستان قبلا تو یک شهر بودیم اما الان دور شدم ازشون اما قطع رابطه نمیتونم بکنم چون همسرم تنها بره بدتر میشه نباید تنهاش بزارم شما بگین یک راهی بزارین من بتونم فکر نکنم خودمو داغون کردم با این همه فکرو خیال خیلی بدی کردن بهم که بخوام بگم خیلی طولانی میشه فقط برام دعا کنین و راهی بزارین جلوم تا بتونم اهمیت ندم و فکر نکنم همیشه نگرانم زندگی منم با یک بچه خراب کنن جاریم با یک بچه داره طلاق میگیره اینم بگم مادرشوهرم طلاق گرفته و سه تادختر داره عین خودش 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز