2777
2789
عنوان

نوزاد نارس هفت ماهه

1079 بازدید | 14 پست

دوستان کیا سابقه زایمان زودرس دارن دوقلوهای من ۷ ماهه بدنیا اومدن لطفا بیان واز تجربیاتتون بگین

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی قدمشون مبارک باشه 

جند کیلو هستن؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

Nicu هستن؟ یا نه؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

من خودم نارس دنیا اومدم دکترها گقتند این می میره الان ماشاالله هزار ماشاالله تپل و سالم خیلیم پرانرژی و شادابم،از بقیه همسن هام از نظر جسمی و روانی سالم ترم

اصلا نگران نباش

🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم🌸
به سلامتی قدمشون مبارک باشه  جند کیلو هستن؟

مرسی عزیزم...وزن تولد۱۶۰۰..الانم که ۴۰ روزشونه۲۵۰۰

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم
مرسی عزیزم...وزن تولد۱۶۰۰..الانم که ۴۰ روزشونه۲۵۰۰

سلام عزیزم دختر منم ۳۵ و دوروز بدنیا اومد 

به زیر ۳۷ هفته میگن نارس

دختر منم ۲۸۰۰ بود خداروشکر دستگاه هم نرفت

اصلا نگران نباش دختر منم مثل دخترای شما قوی بود و الانم خیلی ماشالله تپلی شده

ماشالله عالیه که بستری نشدن 

خدارو صد هزار مرتبه شکر 

وزن یک ماهگیشون هم عاالیه الحمدلله🌹