2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره با چ لحنی بهش گفته باشه وگرنه ی مرد بخاطر همچین حرفی زنشو نمیزنه،،،،زودقضاوت نکنیم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
بچه ها شوهرم اومده منت کشی ب بابات زنگ نزن ب گوه خوردن افتاده چی کار کنم بزنم یا ن

نزن روش تو رو باباتم باز میشه تو ک طلاق نمیگیری

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

اخ همیشه دعوا میکنم پنج دیقه نمیکشه میاد منت کشی تو دعوا منم میزنمشا از اون کمتر نزنم اندازه اون منم میزنمش ولی اینو یهویی زد الان مثل سگ از بابا میترسه میگ زنگ نزن

اخ همیشه دعوا میکنم پنج دیقه نمیکشه میاد منت کشی تو دعوا منم میزنمشا از اون کمتر نزنم اندازه اون منم ...

بگو يه غلطى كردى پاش وايسا . خواهش ميكنم كوتاه نيا به خاطر خودت ميگم. 

بخدا همه فامیلام حسرت زندگیمو میخورن ولی هر دوهفته دعوامون میشه همش سر وسواسی منه

ب بابات زنگ‌نزن اگه قصدت زندگی کردنه 

ولی بگو ببرم دکتر 

وسواسی نباش خدایی زیادشم شوهرتو اذیت میکنه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
بخدا همه فامیلام حسرت زندگیمو میخورن ولی هر دوهفته دعوامون میشه همش سر وسواسی منه

حسرت کسی و که کتک میخوره ؟ نمیدونم والا شاید زندگیتون از بیرون قشنگه ولی از درون داغونِ . این که نشد زندگی خودت و اصلاح کن با شوهرت برو مشاورِ با هم حرف بزنین مگه انسانهای نخستینین که با کتک و گرز و دعوا مشکل و حل کنید؟

حسرت کسی و که کتک میخوره ؟ نمیدونم والا شاید زندگیتون از بیرون قشنگه ولی از درون داغونِ . این که نشد ...

اره زندگی من از بیرون قشنگه تنها اخلاق بد شوهرم دست و بزن و بد دهنیشه خستم شدم دیگ نمیدونم چی کار کنم اگ ب خونوادم بگم عمرا بزارن من با شوهرم زندگی کنم من ک دوس ندارم طلاق بگیرم

اره زندگی من از بیرون قشنگه تنها اخلاق بد شوهرم دست و بزن و بد دهنیشه خستم شدم دیگ نمیدونم چی کار کن ...

اینهایی که گفتی خیلی اخلاقهای بدی هستش سعی کنید برید مشاوره حلش کنید باهم