2777
2789

سلام خانما ...دخترخواهرم هشت  ماهی هست عقده وخودشم شاغله حالاشوهرش پول لازم شد این پول نداره کمکش کنه گفت طلاهات بهم بده شوهرش براش یه نیم ست وحلقه گرفته که انچنان قیمتی هم نداره ومابقی طلاخودشه وکه دوتاسکه هم داره ویه سرویس وچندتا النگوهم خودش خریده که بغیراز من و خواهرم هیچ کس نمیدونه خودش خریده گفته نامزدم خریده حالا میگه اگه ب نامزدم بگم نمیفروشم ناراحت میشه وقهرمیکنه میگه گفتم دست خالمه خونشون تا ما نیم ساعتی راهه وامروزم اوردگداشت خونه ما میگه من همراش نمیام تنهایی میفرسم بیاد خونه شما وقتی خواستی بهش بدی توازش رسید بگیرمن اصلا خجالت میکشم رسید بخوام به خواهرزادمم گفت من نمیتونم رسید میخوای ندی راحت بگو نمیدم رسید گرفتن خیلی زشته شما بگید این کاردرستیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره خیلی جدی بهش بگه که نمی‌تونم طلاهامو بهت بدم. اگر هم ناراحت می‌شه و قهر می‌کنه که بکنه!!! آخه اون رسید ارزش هم نخواهد داشت. ولی توی رودربایستی بهشون طلاها رو ندن.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

نه کارزشتیه 

لطفا نه گفتن رو یاد بگیرید 

بگه نمیشه بدم 

اینا هدیه از طرف شماست اگه پس بگیری کار زشتو ناپسندیه و اعتبار خودت میاد پایین پیش پدر مادرم 

بعد هم ب پسره زیاد اعتماد نکنه 

اون با پروییت طلا رو خواسته 

اینم نباید بده

نه نباید اولا بده وقتی دوس نداره بعدشم تو خراب میشی این وسط نکن اینکارو 

من خجالت میکشم اصلا اسم رسید نمیارم .ولی به نطرم کارقشنگی هم نیست خودش بخواد بگه اخه وقتی اعتماد داره قراریه عمرزندگی کنه این حرفا نبایدباشه

بهتره خیلی جدی بهش بگه که نمی‌تونم طلاهامو بهت بدم. اگر هم ناراحت می‌شه و قهر می‌کنه که بکنه!!! آخه ...

اره قهرمیکنه بعدا آشتی میکنن بهترازاینه که زلاهاازدست بده وناراحتی بعداپیش بیاد

اخه الان طلا میدن به شوهر من که نمیدم پول چندبار قرض دادم نمیده بیام طلاهام بدم عمراااا

کاش دنیاهم دنده عقب داشت