2777
2789
عنوان

امپل ازادسازی تخمک کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست
خیلی ممنونم خانومی 

الان اقدام کن ایشالا خدا یه پسر نازو خوشگل بهت بده

منم عاشق پسرم ولی شوهرم دختر دوس داره و من عجیب عاشق اینم که بچه اولمون دختر شه و عشقو توو چشای شوهرم ببینم.دعا کن خدا به منم یه دختر نازو سالم بده

حالا بچه دوم میخواهی برو برای اقدام چه فرقی داره دختر یا پسر ،ترا خدا ناشکری نکنین بگین هر چی قسمت ش ...

اخه بچه دومم نیس برا اون حساس شدم اره راس میگی شما هر چی خدا بخاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اقدام کن ایشالا خدا یه پسر نازو خوشگل بهت بده منم عاشق پسرم ولی شوهرم دختر دوس داره و من عجیب ...

امشب برا تو برا همه دعا میکنم هر کی هر حاجتی داره خدا بهشون بده 

[QUOTE=91185752]اخه بچه دومم نیس برا اون حساس شدم اره راس میگی شما هر چی خدا بخاد[/QUOTE

باز اگه برات خیلی مهمه ای وی اف کن گلم که مطمعنا نتیجه میگیری،من الان روز ۷ انتقالمه که انجام دادم

چراغ زندگیم دخترم علیا...
عشق و نفسم دخترم علیا...
نه گلم ناباروری ثانویه ،باورت میشه یه دختر دارم اینم اگه بشه میخوام دختر باشه که فردا دخترام همراه و ...

از خدا میخام که هر کی هر چی دلش میخاد خدا بهش بده به حق این شب عزیز به خدا ناشکری نمیکنم 

عزیزم گویا ناراحت شدین از حرف من اگه حتی کمی دلسرد شدین امیدوارم منو ببخشید .‌‌هرکار هم که صلاحتونه همونو انجام بدین

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
عزیزم گویا ناراحت شدین از حرف من اگه حتی کمی دلسرد شدین امیدوارم منو ببخشید .‌‌هرکار هم که صلاحتونه ...

نه بابا چرا ناراحت شم شما راهنماییم کردین خیلی هم خوبه