الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جن هست و هم عاشق انسان میشه و هم اذیت میکنه. جن خوب و بد داریم عزیزم.بعضیا هم از طریق سحر که مامور م ...
به وجود جن باوردارم عزیزم.میدونم که هم جن مسلمان داریم وهم جن کافر.اما درزمان حضرت سلیمان (ع)خداوند بین دنیای انسان وجن حایل قرارداد وکسی نمیتونه وارددنیای دیگری بشه مگرخداونداجازه بدهد که فکرمیکنم خداونداین اجازه روبه هر جن وانسی نمیدهد.
اره خودمم خندم گرفت اون شب یه شب بیدار شده بود از من میترسید میرفتم طرفش میزد رو دستم
عزیزم چیزی نیست شوهر من نصفه شب یهو غیبش میزنه میرم میبینم تو پذیرایی رو زمین خوابیده.صبح ک بیدار میشه میگه وا من اینجا چیکار میکنم.کارم اینه هر شب رو انداز ببرم روش بندازم .هر روز خواب میبینه باید بیدار کنم چون اینقدر تو خواب ناراحته ک باید آرومش کنم.خلاصه الان عادت کردم تازه خرو پفم میکنه 😂😂