2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب یه کارایی میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراینکه قران باعث ارامش روحی درفردمیشودشک ندارم.امابه جنی شدن ادم معتقدنیستم.

جن هست و هم عاشق انسان میشه و هم اذیت میکنه. جن خوب و بد داریم عزیزم.بعضیا هم از طریق سحر که مامور میشن وارد زندگیت میشن که از هم بپاشه 

جن کجا بود بابا توی این مورد مطمئنا به خاطر فیلمهای مزخرف نگاه کردنه نگاه کردن این فیلمها مثل این ...

بله میدونم چی میگی ولی ربطی به فیلم نداره کسی جنی میشه. داداش منم فیلم های ترسناک میبینه ولی اصلا اینجوری نشده که بخواد توی خواب عکس العملی نشون بده 

بله میدونم چی میگی ولی ربطی به فیلم نداره کسی جنی میشه. داداش منم فیلم های ترسناک میبینه ولی اصلا ای ...

نزارید ببینه

توی روحیه اش جور دیگه ای تاثیر میزاره و آسیب میبینه

به طور غیر مستقیم جلوی کارش بگیرید

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
نزارید ببینه توی روحیه اش جور دیگه ای تاثیر میزاره و آسیب میبینه به طور غیر مستقیم جلوی کارش بگیری ...

درسته که تاثیر بد میذاره.ولی کسی که جن زده میشه دیگه ربطی به فیلم و چیزای دیگه نداره

جن هست و هم عاشق انسان میشه و هم اذیت میکنه. جن خوب و بد داریم عزیزم.بعضیا هم از طریق سحر که مامور م ...

به وجود جن باوردارم عزیزم.میدونم که هم جن مسلمان داریم وهم جن کافر.اما درزمان حضرت سلیمان (ع)خداوند بین دنیای انسان وجن حایل قرارداد وکسی نمیتونه وارددنیای دیگری بشه مگرخداونداجازه بدهد که فکرمیکنم خداونداین اجازه روبه هر جن وانسی نمیدهد.

اره خودمم خندم گرفت اون شب  یه شب بیدار شده بود از من میترسید میرفتم طرفش میزد رو دستم

عزیزم چیزی نیست شوهر من نصفه شب یهو غیبش میزنه میرم میبینم تو پذیرایی رو زمین خوابیده.صبح ک بیدار میشه میگه وا من اینجا چیکار میکنم.کارم اینه هر شب رو انداز ببرم روش بندازم .هر روز خواب میبینه باید بیدار کنم چون اینقدر تو خواب ناراحته ک باید آرومش کنم.خلاصه الان عادت کردم تازه خرو پفم میکنه 😂😂

بابا من انقد چیزای عجیب از شوهرای نی نی سایتیا دیدم ک دگ‌شوهر تو برام عادیه😂😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
به وجود جن باوردارم عزیزم.میدونم که هم جن مسلمان داریم وهم جن کافر.اما درزمان حضرت سلیمان (ع)خداوند ...

اره خدا نذاشت که جن ها به شکل واقعیشون ظاهر شن که حتما قیافه ی ترسناکی دارن ولی به شکل حیوان یا انسان و چیز های دیگه میتونن ظاهر شن که بازم ترسناکه