2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب یه کارایی میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد ندار؟؟؟

شوهر من دقیقا اینجوری بود ترامادول میخورد

من بخاطر اعتمادم بعد دوسال تا خودش گفت و خودم تو مشتش قرش دیدم باور کردم!!!! این چیزا ک تو میگی علامت مصرفه بدون اینکه بهش بگی برو کالاپزشکی تمام کیت هارو بخر

ترامادول متادون و......و ازش تست بگیر

من شوهرم فوق لیسانس و شیک و باکلاسه و خانوادش حتی قلیونم نمیکشن

یعنی ب این چیزا نیست  پیگیرش شو

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

ببین صورت خودش چندبار چنگ انداخته بود

اینجا تاپیک کردم

گفتن جن زده اس

و.....ولی بخاطر مصرفش بود

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

خخخ بعضی شوهر های نی نی سایتی ها  وقتی خوابن یه کارایی میکنن که شوهر شما در مقایسه با اونا یه کیس کاملا نرمال به حساب میاد 😂😂😅😁😐

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چاقو و اینا نزاری زیر سرشا

اگه وافعا بخاطر مصرف باشه ی دفعه میزنه تو شکم خودش یاتو نمیفهمه من قشنگ این حالتارو درک کردم

اومدم اینجا تاپیکم زدم

https://www.ninisite.com/discu

ssion/topic/1974477/تکون-خودرن-همسرم-و-زخمی?page=1

تاره این تاپیکم فقط هست چقدم پاک کردم

تهوع نداره؟؟؟ شوهرت؟؟

بخدا دلم برات میسوزه دارم اینا رو میگم

میگم نکنه مثل من سالها کلا سرت بره بدونی و کمکش کنی

من اندازه ۲۰سال شکسته تر شدم

بخاطر اینکه احساس میکنم ازم سواستفاده کرده من نگرانش بودم و اون تو هپروت خودش بوده!!

ایشااله شوهر تو معتاد نییت

ولی رو حرفاش قبول نکنی

حتما کیت ها رو بخر نزار بدونه

من شوهرم دوسال اعتیاد داشته ولی سال اول ازش معلوم نبود سال دوم مشکوک بود دیر انزالی و همین خوابش ک میپرید حرف میزد و.....من گریه میکردم زار میزدم جلوش ک نگرانتم چته؟بیا دکتر

میگفت هیچیم نیست و گولم میزد

توحتماازش تست بگیر خواهرمن تامثل من حداقل دیر نفهمی

یعنی الان شوهرت خوب شده؟

اره

خداروشکر

تا چندوقت پیشم هی بهش شک داشتم

احساس میکردم ترا ترک کرده رفته سراغ مورفین و تریاک و...ولی چندبار ازمایش گرفتم یهویی منفی بود خداروشکر

ی دوهفته ای هست بعد این مدت ک فهمیدم ارومترم

از ابان درگیرشم

فقط اون ادرار چرخشیه😂😂😂😂

ارزوم بود خو صحنه رو ببینم😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اون جن زدس عزیزم ن جنگیر مجید حان دلبندم

جن گیر ینی جن گرفتتش بعدش شوخی کردم پروووفسووور

ندزدنت با این همه بار بی علمی

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم