بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی.پسرمن تازه 10ماهش میشبنه دس دسی میکنه تو رورویک میره اما نه چاردست وپا نه سینه خیز نمیره
همسن بچه شما بود نهایت یه جماعتی الافش میشدیدم میخندید😁😁😁
دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
اوووو چهارماهونیم اگه از نظر مادرشوهرت باشه که وقت ازدواجشه از نظر من باید غلت بزنه رو شکمم گذاشتی یکم سرو سینش رو بیاره بالا وسیله ها رم بتونه بگیره با دستش
هیچی اصلا به حرفاش اهمیت نده بگو هر بچه ای خصوصیات خاص خودشو داره. بچه من الان که ۳ سالو ۸ماهشه ماشااله خیلی باهوشه ولی تا ۱۱ماهگی حتی ۴ دست و پا هم نمیرفت تا دو سالگی حرفم نمیزد میبردمش دکتر میگفت همه چیزش طبیعیه منم همین جمله رو به همه میگفتم الان یه لحظه فکش آروم نمیگیره یه ریز حرف میزنه و یه لحظه هم قرار نداره رو زمین. هر کی بهت چیزی گفت بگو بچه ها متفاوتن
اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا