2777
2789

منم می خوام پشته گوشمو تتو کنم بنویسم سلامتیه همه ی خریتا بشمار 😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
همینو تو سایت کم داشتیم👎

😕😕😕😕وا این همه ادم تاتو و هاشور میکنن حالا یکی تو پیشونیش نزنه رو قوزکش بزنه چیه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من چندوقت بود دلم پرسینگ ناف میخواست ولی ترسیدم

اقا منم میخواستم. ولی بعد فک کردم اگه مثلا یهو دارم لباسمو در میارم گیر کنه به نگینش و کشیده بشه چی میشه😥 یا یهو گیر کنه یجا چی میشه اصن دلم ضعف رفت😣😣😣

ی بیت واسه قوزکش بگو😉

تا قوزکش فاصله ای نیست از اینجا که منم

هیچ کو کوئی نگویم، استارتر خودت بگذار بر من

یاد رنج از تتوهای حک شده بر قوزک

از اشک و ناله به روی پایت، نقشی اندک

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
منم می خوام پشته گوشمو تتو کنم بنویسم سلامتیه همه ی خریتا بشمار 😆

من میخام ررو دستم تتو کنم بی_نمک# بلکه یادم بمونه دستم نمک نداره

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
برا قوزک مردمم باید خب خب کنیم

امشب کلا اعصاب نداریا 😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

اونایی پسندم شد لایک کردم . پیشاپیش مبارکه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آدریاناکوچولوت چطوره عشقم؟؟

سلام عزیزم

خوبه.دست بوسه تازه بابا باباش بازی کرد خسته شد خوابش برد

دخترم ۱۱ روزش شد😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   رهااااااااااجون  |  2 هفته پیش
توسط   سالیزه  |  8 ساعت پیش