2777
2789
عنوان

دلتنگتم جذابه بی معرفت💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 75 پست
درسته ولی میدونی من فشار گذاشتم ک باید ازدواج کنیم وگرنه کات واسه بار دوم اونم گفت ازدواج و خیلی هم ...

اون ضرر کرده یه دختر خوبو وفادارو از دست داده ک خیلی مردا آرزوشو دارن! بره از این جن د ه خائنا بگیره برینه براش

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
جدی میگم بخدا این که عشق باید اینجوری باشه زاده تفکر ماس یه سری فیلم ساز برای سود خودشون فیلمای عاشق ...

اره دقیقا حس میکنم هیچ بدی نداره و همه چیو واسه خودم توجیه میکنم!حرفاتو کاملا قبول دارم

باید حسابی روی خودم کار کنم من خیلی ضعیف و احساساتیم سریع اشکم در میاد و دل تنگش میشم و حالم بد میشه و هر ثانیه تو فکرشم..

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اینقد یه پسرو برا خودتون خدا نکنید.قسم میخورم اینا روزی ۳ بار تو ک و ن الکسیسن.😞😐

کلا اینقد یه پسرو برا خودتون خدا نکنید.قسم میخورم اینا روزی ۳ بار تو ک و ن الکسیسن.😞😐

😂😂😂😂😂دقیقااا مال من ماری هم میزد 1ساله هر روز دوبار میزنه

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
اره دقیقا حس میکنم هیچ بدی نداره و همه چیو واسه خودم توجیه میکنم!حرفاتو کاملا قبول دارم باید حسابی ...

من میگم مغازه میدیدم ک هم اسم این بود عین یابو عر میزدم😞میرفتم اول اسم خودمو انگلیسی برای دسته کلید بخرم کاملاااا بی اختیار اول اسم اونو برمیداشتم خودمم نمیفهمیدم تا وقتی می اومدم خونه خریدا رو میدیدم! ول کن بابا اینقددد احساس خوبیه که دیگه دوسش ندارم! تمام اون عشقو خرج خودم کردم دارم درس میخونم باشگاه میرم موهامو رنگ کردم هرجا میرم دوتا بهتر از اون بهم پیشنهاد میده چون عاششششق خودم شدم و تو رفتارم معلومه.ولی فعلا نمیخام کسی بیاد تو زندگیم فعلا درگیر دوس داشتن خودمم

😂😂😂😂😂دقیقااا مال من ماری هم میزد 1ساله هر روز دوبار میزنه

گور پدرشون بابا😂 حیف ما

اون ضرر کرده یه دختر خوبو وفادارو از دست داده ک خیلی مردا آرزوشو دارن! بره از این جن د ه خائنا بگیره ...

اره برا خودم از این حرفا میزنم و تقریبا فراموشش کردم

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.
من میگم مغازه میدیدم ک هم اسم این بود عین یابو عر میزدم😞میرفتم اول اسم خودمو انگلیسی برای دسته کلید ...

خوشبحالت چقد دلم میخاد شبیه تو بشم بخدا خودمم از دست خودم خسته شدم زندگیو واسه خودم زهر کردم

خوشبحالت چقد دلم میخاد شبیه تو بشم بخدا خودمم از دست خودم خسته شدم زندگیو واسه خودم زهر کردم

حدیث داریم که هیچ بدنی برای آنچه که اراده کند ناتوان نیست.تازه تو ک موقعیتت هم ظاهرن از اون بالاتر بوده

ببین هنوز یه ادم حسابی جنتلمن نیومده تو زندگیت ک بفهمی واقعا مرد چیه عشق چیه! ولی میاد! گذشتتو ول کنی اطرافتو ببینی اون خودش میاد تو فقط ببینشون

حدیث داریم که هیچ بدنی برای آنچه که اراده کند ناتوان نیست.تازه تو ک موقعیتت هم ظاهرن از اون بالاتر ب ...

اره دلیل مخالفت بابامم بخاطر اختلاف خانوادگی و فرهنگی بود ک داشتیم

ببین هنوز یه ادم حسابی جنتلمن نیومده تو زندگیت ک بفهمی واقعا مرد چیه عشق چیه! ولی میاد! گذشتتو ول کن ...

ینی میگی مهربون تر از اونم پیدامیشع ک اینطوری منو عاشق خودش کنه؟

ینی میگی مهربون تر از اونم پیدامیشع ک اینطوری منو عاشق خودش کنه؟

ببین اصن وقتی با یه ادم حسابی که هم سطح خودته وارد رابطه میشی تازه میفهمی قبلا چ جنس بنجلی به اسم عشق بهت انداختن! فک میکنی دلیل شکستای عشقی چیه؟ اگه یه ادم در سطح خودمون با تفکرات نزدیک ب خودمون با خانواده هم سطح خودمون با ظاهر دلخواه و رفتار معقولی ک در شان ماس کنارمون قرار بگیره هیچ وقت شکست عشقی نمیخوریم! شما هنوز اقای جنتلمن خودتو پیدا نکردی چون در دنیا رو روی خودت بستی! اقاتون جنتلمنه جنتلمنه شک نکن.هیییییچ بزرگتری الکی نمیگه نه.من الان میفهمم اون ک مثلا همه چی تموم بود چرا اینقد خانوادم گفتن نه! بخدا دست مامانمو باید ببوسم!