2777
2789
عنوان

حالم بده ....

269 بازدید | 41 پست

۵ساله درگیر ریزش موهستم از همون اول از اینکه روزی برم جلو اینه و ببینم مویی ندارم وحشت میکردم گریه 

هرجور درمان و ازمایشی رو هم دارم ولی ارثی خوب نمیشه کلی هم هزینه کردم دیگه روم نمیشه به شوهرم چیزی بگم خودمم خسته شدم روحیم داغون هیچ دغدغه ای تو زندگیم ندارم جز این چجوری باهاش کنار بیام وقتی میبینم همه ی خانومای فامیل موهای بلند و پر پشت دارن ومن هیچی داغون میشم بدتر از همه مامانت مو داشته باشه و تو........

یه چیزی بگین حالم خوب شه میخام همین چندتاری که روسرم مونده رو ماشین کنم

آب پیاز و تخم مرغ  بزن 

ریشه موت  خیلی  ضعیفه 

و به احتمال زیاد موهای  خیلی لختی داری

ایوب با چندین بلا؛‌کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)

عزیزم نمیشه مو بکاری 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به تجربه خودم وهمسرم هرچیز مالیدنی به مو اثرنداره بایدمکملهای ویتامینی مصرف کنی،زینک ومولتی وسبوس برنج روهم بخر به غذات اضافه کن ویتامین ب12هم خوبه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

عزیزم من دختری رو میشناسم که درمان شده 

مطمئنم که خدا شفاش داده

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
ببین به تجربه خودم وهمسرم هرچیز مالیدنی به مو اثرنداره بایدمکملهای ویتامینی مصرف کنی،زینک ومولتی وسب ...

خب عزیزم میگه همه جور ازمایش داده و کمبود اینا رو نداشته. گفتن ارثیه دیگه