2777
2789
عنوان

طلا یا جاهاز؟😍

200 بازدید | 15 پست

خانما من نامزد کردم، اما مامانم نمی دونه شروع کنه برام جهیزیه بخره یا پولشو بده طلا دوسال دیگ عقد میکنم اون موقعه هم وقت داریم تا عروسی بالاخره.

بنظرتون جهیزیه  بگیریم قدیمی نمیشه؟ 

طلا بگیریم که بعد عقد بفروشیم اون موقعه جهیزیهبگیریم 

کارشناس حقوقی ام سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلا و جهیزیه الان همه چی گرونه!اما طلا سرمایه س هم میتونی استفاده کنی هم وقتی لازم داشتی بفروشی وسایلتو بخری...مبارکت باشه عزیزم 

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
طلا و جهیزیه الان همه چی گرونه!اما طلا سرمایه س هم میتونی استفاده کنی هم وقتی لازم داشتی بفروشی وسای ...

فدات بشم 

بنظرتون جهیزیه بگیریم قدیمی نمیشه 

وسیله برقی ن ...مدلا جدید ک میان خییییلی گرونن ولی من دوسال پیش ازدواج کردم وسیله برقیای جدید هموناست ک اون زمان گرفتم زیاد تفاوت نکردا

از نظر قدیمی شدن اصلاااا ثدیمی نمیشه هر چی میگذرخ جنسا اشغال تر میشه. و اصلا جهاز رو باید تیکه تیکه ...

میترسم مدلش یا رنگش قدیمی بشه. نظر شما چیه البته مامانم جنسای  خوب میگیره 

ببین من به فاصله1سال ازخواهرم عقدکردم بعدیخچال5تومنی شد8تومن تازه توان یال یکدفعه گرون شدن من یک نمایندگی رفتم گفت اگه چندتاتیکه ببری بهت میدم یخچال رامن دیگه ماشین لباسشویی وجاروبرقی ویخچال خریدم یعنی قشنگ 4نفرامدن گفت جنس ندارم 

الانم که دیگه تحریم شده وبدتربعداجنس خوب گیرت نمیاد