2777
2789
عنوان

انتقال جنین ۳ روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 45723 بازدید | 42 پست
روحیم خیلی خراب شده دیگه میترسم خاطره خیلی بدی بود ، من کرمانشاهم جنین هام تهران 

خب تواین مدت میرفتی باشگاه کلاس زومبا بخودت میرسیدی و روحیتو تقویت میکردی ... آخرش باید تا زنده ایم زندگی کنیم عزیزم.هرموقع آمادگیشو داشتی برو سراغ شون اونا ازوجودتن باید برسن بهت.منم خیلی سختی کشیدم ۹تاتخمک داشتم ۳تاش جنین شد که دوتاش و انتقال دادن...... منم منفی بشه داغون میشم ولی امیدم بخداست میدونم دلش نمیاد من دیگه بیشتراز این سختی ببینم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تواین مدت میرفتی باشگاه کلاس زومبا بخودت میرسیدی و روحیتو تقویت میکردی ... آخرش باید تا زنده ایم ...

راستش مفصله اون همه داغ و مصیبتی که این چندساله کشیدم رو بگم، باشگاه میرم ولی هروقت به انتقال مجدد فکرمیکنم تنم میلرزه ، ترجیح میدم همینطور شرایطم بمونه ولی نیام تهران  بس که زجرکشیدم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

راستش مفصله اون همه داغ و مصیبتی که این چندساله کشیدم رو بگم، باشگاه میرم ولی هروقت به انتقال مجدد ف ...

انشاالله از این به بعد روزای خوبی داری هرچند الان وضع همه نابسامانه...خدا کشورم و مردمشو درآرامش حفظ کنه

راستش مفصله اون همه داغ و مصیبتی که این چندساله کشیدم رو بگم، باشگاه میرم ولی هروقت به انتقال مجدد ف ...

انتقال مگه درد داره؟همه میگن تخمک کشی درد داره و اینکه نمیشه دکترتو عوض کنی یا باید همون جایی انجام بدی که جنین داری؟

من با جنین فریزی سه روزه باردار شدم تحت نظر دکتر افلاطونیان یزد بیمارستان مادر

چه علایمی داشتین تو دو هفته.منم روز ده انتقالم اصلا علایم ندارم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم من علائمی نداشتم. هیچی. روز سیزدهم لک دیدم همون روزم آزمایش دادم . جنینم ۸سلولی بود.

رونیکا جان واقعا هشت سلولی بود هیچکی تا حالا نگفته بود هشت سلولی انتقال داده نگران بودم کیفیتشون چطور بود.توروخدا حقیقتو میگی یا بخاطر اروم شدنم میگی هیچ علایمی نداشتی.بابا بخدا یکی میگی درد شدید پریودی یکی تیر میکشیده و...من هیچییییی فقط سینه خام بزرگو دردناک شده که بخاطر پروژسترونه.

خواهش میکنم کامل توضیح بده میدونم درکم میکنید خیل  استرس دارم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
رونیکا جان واقعا هشت سلولی بود هیچکی تا حالا نگفته بود هشت سلولی انتقال داده نگران بودم کیفیتشون چطو ...

واقعا هیچ علائمی نداشتم. انتقال قبلی بیشتر این علائمی که میگی داشتم که منفی شد. این سری هیچیه هیچی. میگم فقط لک دیدم. نگران نباش قطعا مثبته. 

خدایا شکرت🙏