2777
2789
عنوان

سفر به شهرکرد

1363 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.

کسی اینجا اهل شهرکرد هست یا سفر ب اینشهر داشتع؟میخام برام از جاهای دیدنی و سوغات و غذاها بگین و اینکه اونجا هوا چجوریه چه لباسایی بیارم اخه شنیدم هوا سرده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من عید بودم عالی بود ....هوای خوب ‌...مردم مهربون و نجیب .....کباب ساطوری عالی ...... یه رستوران بود قاشق نقره ایی غذاش عالی بود ....البته یا توجه به اینکه ما شمالیم نسبت به رستوران شمال خیلی قیمتش خوب بود ...پل زمان خان خیلی خوب بود با لباس سنتی عکس گرفتیم ...سبزی های خشکش عالی بود ...پارچه کارشده هم قیمتش خیلی خوب بود 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

الان فصل فصل چهارمحال گردیه فوق العاده استانمون قشنگ شده اگه شباتوچادرنمیخابی بیا ظهراهواخوب گرمه یه دفعه شباکم سردمیشه سوغاتیم میتونی کشک وقارا قرقوروت و کلی چیزبگیری جاهای دیدنیمدچشمه زنه هفشجان پل زمان خان سامان بهش آباداردل چشمه دیمه طبیعت کوهرنگ دشت لاله گرداب بن موزه تاریخی چالشتر (چالشترخیلی فرش های دست بافت خوبی داره)و....

شبها خنکه . محل اسکان داری؟ . روز هم دما تا 26 درجه میره و حداقلش 9 درجه اس.

غذا محلی آش دوغ دارن . نون کاکولی. کباب. ماست و لبنیات محلی

انواع چشمه ها را اطراف و بیرون از شهر دارن. مثل چشمه شلمزار و چشمه دیمه و تونل کوهرنگ و....پیرغار. دشت لاله. واژگون هم داره که فک کنم دیگه کم شده باشند. نزدیک چشمه دیمه اس

تو خود شهر دو تا پارک لاله و ملت هست و امامزاده

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الان فصل فصل چهارمحال گردیه فوق العاده استانمون قشنگ شده اگه شباتوچادرنمیخابی بیا ظهراهواخوب گرمه یه ...

ممنونم عزیزم.نه تو چادر نیستیم.اگر خونه اجاره ای خوب و مطمئن میشناسین بگین بهم

شبها خنکه . محل اسکان داری؟ . روز هم دما تا 26 درجه میره و حداقلش 9 درجه اس. غذا محلی آش دوغ دارن . ...

احتمالاهتل فرهنگیان چون پدرم معلمه ولی اگ جا نداشت خونه ای چیزی ...اگر تلفن خونه اجاره ای داشتین بدین

عزیزم داخل شهر و کوهرنگ اگر خونه اجاره ای داشتین شمارشوتو برام بزارین

اگه پدرتون معلم نزدیک تفریحگاه کوهرنگ یه مجموعه رفاهی هست مال اسکارن معلماوفرهنگیاس جای خوب وتمیزیه بریداونجا نزدیک نزدیک پل

عزیزم داخل شهر و کوهرنگ اگر خونه اجاره ای داشتین شمارشوتو برام بزارین

عزیزم اونجا از املاک بپرس بهت میدن اینجا هم به کسی اعتماد نکنی بهتره😍😘احتیاط شرط عقله

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
احتمالاهتل فرهنگیان چون پدرم معلمه ولی اگ جا نداشت خونه ای چیزی ...اگر تلفن خونه اجاره ای داشتین بدی ...

من شهرکردی نیستم. اصفهانم ولی همون ورودی شهر از طرف پارک لاله کانکسهایی هستن برای اجاره منزل

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم