2777
2789
عنوان

خیانت بابام...😭

2037 بازدید | 92 پست

سلام دوستان ،من تازگیا متوجه شدم بابام داره به مامانم خیانت می‌کنه 

بگین چه خاکی به سرم بریزم😭😭مامانمم یجورایی متوجه شده ،ولی انگار کاری از دستش برنمیاد!

خودمم چند بار بابامو در حین چت کردن و پی ام دادن به طرف دیدم

گوشی بابامم رمز داره و طوریه که اصلا ما خونوادگی به گوشی همدیگه دست نمی‌زنیم منم نمیتونم گوشی بابامو بردارم که شماره ی خانومه روبردارم که بگم دست از سر زندگیمون برداره

به بابامم نمیشه بگم که دیدمت و...ممکنه بزنه زیرش یا بگه مدرک نشونم بده که من مدرکی ندارم ازش!!!

بگین چه غلطی کنم،حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ غلطی نمیتونی بکنی منم سالهاست میدونم همچین چیزیو کارم ازم بر نمیاد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دیگه دوره زمونه یه جوری شده بچه ها باید باباشونو بپان خدایا

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید