2777
2789
عنوان

فقط ده روز مونده به اومدن نینی...

391 بازدید | 41 پست

من روزی حدود دو ساعت و نیم پیاده روی دارم،هر روز شربت زعفران مصرف میکنم و حدود نیم ساعت هم ورزش های کگل و پروانه انجام میدم.

ممنون میشم بهم بگید چکارهای دیگه انجام بدم تا زایمان(طبیعی)راحتی داشته باشم؟

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

وقت زایمانت برام دعا کن،،،ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت واسه ماهم دعا کن،ایشالله ک پاقدمش خیره و بسلامتی بغلش کنیو لذتشو ببری.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

خاک شیر و آویشن دهانه رحمو نرم میکنن . راستی پیشاپیش بهت تبریک میگم قدمش خیرباشه ایشالاه

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم