2777
2789

ولی خودمونیم زیادشم خوب نیست متوسط خوبه به نظر من.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی اومد توعصر جدید راجب اون هنر کاغذ بازی توضیح میداد ارگونومی همجین چیزی وایی اون حرف زدنش چقد ارامش دهنده بود هممه داورام گفتن اجراش خوب بود واقعن منم که دخترم لذت بردم چه برسه به مرد

یه چیز ذاتیه ولی نت رو بچرخی یکسری تکنیک ها واسه آرامش داشتن هست مواقع خواص خودتو به اون تکنیک ها عادت بدی عادی میشه برات نیاز به تمرین و صرف وقت داره و البته توکل به خدا و نگاه به فانی بودن همه چیز. این آدمو یکم آروم میکنه که خیلی سر هر چیزی حرصو جوش نزنه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

اونا به جاهای محکمی متصل میشن.

به خدا به ائمه  به نماز  متصل میشن .. انرژی الهی میگیرن 

اهل دروغ و دو رویی نیستن. 

. خودشونو  خیلی دوست دارن.

اهل تحرک و ورزشن. 

.  هر غذای  اشغالی نمیخورن. 

.  اهل مطالعه ان. اطلاعاتشونو میبرن بالا. 

با هر کی هم صحبت نمیشن. هر فیلمی و هر صحنه ای نمیبینن .  

دایم دنبال خوندن حوادث بد نیستن. 

زندگی رو سخت نمیگیرن.. 

راحت ذهنشونو   منفی نمیکنن. 

اهل طبیعتن.... 

بازم بگم