2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورودی خونه اصلا جای مناسبی نیست چون پذیرایی اگر مهمون باشه وارد خونه بشی با وسیله سریع دیده میشی

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
خوبه . خودت کشیدی؟ 

نه 😀میخوایم بخریم .هنوز تکمیل نشده گفتم ببینید چطوره نقشش

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
ورودی خونه اصلا جای مناسبی نیست چون پذیرایی اگر مهمون باشه وارد خونه بشی با وسیله سریع دیده میشی

منظورت از بیرونه .؟خونه تک واحدیه الان عکس بعدی رو میفرستم

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
منظورت از بیرونه .؟خونه تک واحدیه الان عکس بعدی رو میفرستم

نه منظورم ورودی به داخل اپارتمانه که  روبروی پذیراییه در اصلی

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
خوبه من که خوشم اومد نقص نداره

آره پرتی خیلی کم داره .بعدی رو نگاه کن جای پله و آسانسورش معلومه

نه منظورم ورودی به داخل اپارتمانه که  روبروی پذیراییه در اصلی

آره روبروی پذیراییه

تقریبا شبیه خونه ماست فقط جای سرویس ما فرق داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آره روبروی پذیراییه

این یک ایراده ولی خیلیا واسشون مهم نیست. مخصوصا رشته معماری اما از لحاظ عمران باید در به داخل کولیدر یا یک فضایی مثل ورودی چندتا در باز بشه