2777
2789

میشه بپرسم هزینش چقدر شد .آخه منم میخوام انجام بدم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
میشه بپرسم هزینش چقدر شد .آخه منم میخوام انجام بدم 

سلام عزیزم ۲۲۰۰ ،البته اگر نیازی به سینوس لیفت نباشه (اگه استخوان تحلیل رفته باشه پودر استخوان استفاده می کنند)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ۲۲۰۰ ،البته اگر نیازی به سینوس لیفت نباشه (اگه استخوان تحلیل رفته باشه پودر استخوان استفا ...

چينيه ? خیلی خوب گرفته 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وای این موضوع خیلی حساسيه باید از دکتر دقيق ميپرسيدي اگه خدایی نکرده عفونت کنه یا اتفاق دیگه بیفته چ ...

پرسیدم عزیزم ،گفته مسواک و دهانشویه ،فقط یادم رفت بپرسم از همین امشب یا فردا صبح😥

سلام عزیزم ۲۲۰۰ ،البته اگر نیازی به سینوس لیفت نباشه (اگه استخوان تحلیل رفته باشه پودر استخوان استفا ...

ممنون خانومی 😘

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
پرسیدم عزیزم ،گفته مسواک و دهانشویه ،فقط یادم رفت بپرسم از همین امشب یا فردا صبح😥

پس حتما از امشب گفته کلا چقدر طول کشید چند هفته ? بعدخیلی درد داره ? آخه منم این ماه ميرم ايمپيلنت کنم 😥

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
پس حتما از امشب گفته کلا چقدر طول کشید چند هفته ? بعدخیلی درد داره ? آخه منم این ماه ميرم ايمپيلنت ک ...

درد که مسکن خوردم ،خیلی نیست ،من چهار ساعته انجام دادم.مراقبت های بعدش هم باید غذای نرم و خنک بخوری،چیز داغ نخور