2777
2789
عنوان

تا به حا تصادف کردین؟واکنش همسرتون یا باباتون چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد ۳سال گواهینامه گرفتن یکماه پیش با ماشین پدرشوهرم زدم از جلو و کنار به یه پراید ولی هیچی نشد فقط چراغ پراید شکست بعدم نذاشتم کسی دهن باز کنه گفتم حالا یه باز تصادف کردم اینهمه تصادف میکنین کسی چیزی نمیگه حالا من تصادف کردمم کسی چیزی نمیگه 

هر راننده ای تصادف میکنه بالاخره 

خخخخخخ همچین حرف زدم دیگه هیچکس نگفت چرا تصادف کزدی 😅

اره ماشینم صفر بود دادم دست خواهرم. خواهرم با اینکه ۱۵ ساله رانندگی میکنه دنده عقب تو پارکینگ پاساژ میومد یه ماشین هم از یه طرف میومد کوبوند بهش😐 یعنی من اعصابم بهم ریخت خسارتو خود خواهرم دادم ولی اینکه ماشینم صفر بود غصم شد

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
وای ما تصادف بدی کردیم شوهرم پشت فرمون بود زمین و زمان شماتتش کردن.انقد براش ناراحت شدم.

من تصادف نکردم ولی یه سری ماشین شوهرم پارک بوده تو کوچه. همسایه با خاورش میزنه بهش ینی نزدیک بود مرده رو بزنه ولی چون همسایه بود هیچی نگفت ولی تا یه هفته حرصو جوش میخوردو اعصابش خورد بود حالا من هرچی میگفتم اتفاقه پیش میاد بیشتر عصبانی میشد ک چرا واسه ما پیش بیاد واسه ما نباید بیاد😂😂😂😂😂

معمولا تصادف بار اول حس و جو بدی داره. راحت باش، بهش فکر نکن، مخصوصا که همسرت خیلی خوب بوده عکس العم ...

نه تنها هیچکی نگفت بلکه با لبخند من رو برد گذاشت کلاسم 

الانم که میگم حالم بده هی میگه چرا دلیلی نداره

ولی من واقعا جس بدی دارم هی میگم اگه زودتر ترمز کرده بودم!!!

خدا رحمت کنه پدرمو .یه بار تصادف کردم فقط پرسید خوبم یا نه بعد گفت با دربست برم خونه تا خودش بیاد . شوهرمم بخاطر همون تصادف که قبل از عقدمون بود کلا دیگه ماشینم رو خوابونده گوشه حیاط

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من بابام تنها چیری که گفت 

گفت‌خودت خوبی ؟خودت چیزیت نشد؟

ولی یه بار با ماشین شوهرم تصادف کردم انقدر غر زد که نگو حواست کجا بوده ها تو هپروت سیر میکنی و اینا

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
مقصر شما بودی؟؟

والا نفهمیدم‌مقصر کی بود من پارک بودم یه ماشین دوبل وایستاده بود گفتم برو از پارک خارج شم گفت میتونی بیا برو منم تازه گواهینامه گرفته بودم از پارک هم خارج شدم خیابون باریک بود از جلو گفتم میخورم به جدول گرفتم سمت ماشین دوبل گلگیرش گرفت به ماشین روی دوتا در ماشین خط عمیق افتاد بعد هم مرد بود زود ماشین بردلشت گفت تو مقصری شوهرمم اومد گفت فدا سرت سوار شو بریم