2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب نداشته 

مریض نبوده ؟

من پسرمو‌دکتر کفت صدای اضافه داره 

بعد دوهفته باز رفتم نبود 

کفت بخاطر تب بوده 

احتمالا یه سوراخ کوچیک‌تو‌قلب باشه ک اونم خوبم بشه تا سه چهار سالگی

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

احتمالا قلبش سوراخه اگه سوراخش ریز باشه با وزنگیری از بین میره....البته موقع به دنیا اومدن بیمارستان معاینه میکنه....اگه تو بیمارستان گفتن مشکلی نداره پیش یه دکتر دیگه ام ببرید

انشاالله که چیزی نیست

احتمالا قلبش سوراخه اگه سوراخش ریز باشه با وزنگیری از بین میره....البته موقع به دنیا اومدن بیمارستان ...

ان شاءالله 

تو بیمارستان چیزی نگفتن امروز دکتر گفت قراره بره اکو بده

فقط شکم درد داشت و خیلی شیر میخوره تب نداشت قراره بره اکو بده

حالا بره اکو ایشالا چیزی نیس 

من خودم چندوقت درگیر بودم از استرس پسرم

ولی مشکل جدی هم نیس یا عمل میخواد یا بزرگ شه خوب میشه 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
یعنی باید عمل بشه درمانش چیه

میدونی یه پرستار روز تولدش گفته با گوشی یه صدا اضافه میاد قلبش سوراخه ببرید پیش متخصص 

متخصص گفته هنو خیلی بچست ک بشه گفت ببرید بعدا بیارید 

الان دوماهشه قراره دوباره بیاد 

نمیدونم عمل فک نکنم 

مامانم اینا ک میگن قدیمم بوده واسه بچه ها عمم بزرگ ک شدن اوکی شدن و نیازی به هیچی نبوده 

یه زن عموام دارم اونم میگه دکتر بم گفته و داره دارو میخوره عمل نکرده

👄💄👠
ان شاءالله بلا از همه دور باشه  شما پسرتون چطور خوب شد

من پسرم و‌دوباره که بردم دکتر اون صدا نبود 

دکتر کفت احتمالا تب داشته و مریض بوده بخاطر اون بوده