بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خواهر این چه حرفیه این خانمرو رو نمیدونم ولی اغلب دروغ میگن شوهرت بیچاره راه دور دارخ براتون زحمت ...
خودمم همین و میگم یه بار یکی از اقوام کب زندگی من و شوهرم حسودیش میشد میخواست حرف بزاره توی دهن شوهرم و منو بد بین کنه ولی من در جا دهنش و آسفالت کردم گفتم ک اگه یه روزی ب چشمم ببینم میگم چشام اشتباه دیدن نه شوهرم اشتباه کرده
ولی الان این تاپیکا روح و روانم و بهم ریختن تورو خدا هی نیایید بگید نینی سایت شده پر این تاپیکا ادم دلش پر میشه😢😢😢
تلفنی کە حرف زدیم بە منم گفت داداش دارە، کسی اسکرین دارەاز این حرفش ؟ این حرفایی ...
از اینکه داداش داره اره ولی حرفی نه.گفت داداش ندارمو نمیدونم
الان رفتم تو تاپیکایی نه شرکت کردم لینکشو بگیرم
ظاهرا ترکیده تاپیک اونم
فک نمیکنم تونسته باشه ثابت کنه
من تامیکو کامل نخوندم فقط دیدم واربرا گفتم که اون نگفت داداش نداره گفت بابام فوت کرده
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات
غروب خواب بودم سە بار بهم زنگ زدە بود متاسفانە خواب بودم و سایلنت ،ولی عصر صحبت کردیم&n ...
اها
ان شاالله که مشکلش حل میشع