بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی در مورد بیمارستان مصطفی خمینی تجربه ای نداره؟ من از خدام بود برم محب کوثر ولی پولشو ندارم مجبورم برم دولتی.. برم مصطفی خمینی میشه 2 تومن... محب فک کنم 6تومنه درسته؟
سلام عزیزم من اونجا زایمان کردم بیمارستانش عالی بود اصلا درد نداشتم خیلی پرسنل خوب وبا اخلاقی داشتن رسیدگیشون فوق العاده بود از لحاظ غذا ونظافت هم عالی بود و کوچک ترین دردی هم که میومد سریع پرستار های مهریون رسیدگی میکردن ودرد من رو برطرف میکردن خیالت راحت باشه عزیزم انشاالله به سلامتی زایمان کنی یک نی نی خوشگل بدنیا بیاری
آها پس من از شما زودتر میرم تسکر نداشتی گفتم حتما زایمان کردین
خب اونجا میرین پیشکدوم دکتر ببین دکتر اخلاق نجاتو خیلی تعریف میکنن تا پارسال اونجا بوده ولی الانو نمیدونم من خیلی دوس دارم اخلاق نجاتتوی محب کوثر با لا سرم باشه ولی نمیتونم پیداش کنم هیشکی شماره ای نداره شماره های نتیشم اشتباهه شما پیش کدوم دکتر میری توی مخب کوثر
من پیش دکتر بلاش میرم دکتر اخلاق نجات تو مرکز ابن سینا هست
عزیزم مطمئنی توی ابن سینا هست؟ چجوری بنظرت پیداش کنم بخاطر عمل حراحی ای که قبلن داشتم باید طبیعی زایمان کنم بخاطر همین چون اون خبره هست خیلی توی زایمان طبیعی بخاطر همین دنبالشم بنظرت چجوری پیداش کنم ابن سینا راه میدن چجوریه ؟دکتر بلاش رو چرا انتخاب کردین میتونم دلیلشو بپرسم چجور پزشکیه ؟واگه سزارین کنی چقد میگیره محب کوثر ؟ببخشید انقد سوال پیچت کردم 😐ممنون میشم
عزیزم مطمئنی توی ابن سینا هست؟ چجوری بنظرت پیداش کنم بخاطر عمل حراحی ای که قبلن داشتم &n ...
بله عزیزم تا چند ماه پیش که بود, اگه تو محب هست باید تو کلینیکشم باشه دیگه من یبار تو ابن سینا پیشش ویزیت شدم ولی زیاد ازش تعریف نمیکردن و اینکه روزایی که ایشون اونجا بودن من نمیتونستم برم برای همین مجبور شدم برم پیش بلاش