2777
2789
عنوان

كيا شوهراشون سنگ كليه داره؟؟؟

2294 بازدید | 46 پست

من همسرم سنگ كليه داره يه مدت دارو ميخوره تا دفع بشه واقعا سخته خيلي سخت ولي مشكل من اينجاس كه اين مدت كه دارو ميخوره خيلي ببخشيد بعد از رابطه مايع....بي رنگ من حس ميكنم اصلا اسپرم نداره ،فعلا قصد بارداري ندارم ولي از اينده ميترسم 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

عزیزم..آب چشمه بده بهش .شنیدم که خیلی خوبه

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در اين زمينه مشكل ندارين ؟؟؟

نه هم چین چیزی من ندیدم . البته شوهر من دارو نمیخوره با ورزش سنگ کلیه اش رو دفع میکنه

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼

عزیزم ب همسر شما و همه کیساییک سنگ کلیه دارن میگم این راهکارو عااالیه 

جوشونده میوه ی گل نسترن بگیرید  بدید بخورن  عاالیه 

پدردوستم کلیه ش سنگ ساز بود از وقتی این جوشونده رو خورد 

ن تنها سنگاش کمتر سد بلکه این جوسونده باعث میشد سنگای بزرگ رو بشکنه و کوچیکتر کنه ک دیگ نیازی نیود بره سنگ شکن

امتحان کنید

تیکر عروسیمه 😍ان شااالله میشه برای اینک سرموعد برگزارشه ب خوبی و خوشی،ی صلوات مهمونم کنی؟!
عزیزم ب همسر شما و همه کیساییک سنگ کلیه دارن میگم این راهکارو عااالیه  جوشونده میوه ی گل نس ...

خيلي ممنون عزيزم حتما اين كارو ميكنم

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
پدربزرگ منم نداره مادرزادی.الان که سنش رفته بالا خیلی سختشه

الان که اصلا خداروشکر مشکلی نداره پدر بزرگتون مشکلش چی بود من که هر چی بهش میگم پیگیر شو گوش نمیده

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

شوهر منم سنگ داره دکتر میگفت نشسته توی گوشت بدنش هر چی هم قطذه و دارو مصرف کرده نمیره که نمیره. 

سنگ پنج میلی رو لیزر میکنن بچه ها؟

آخه چند ساله هر کاری میکنیم نمیره خودش.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀