2777
2789
عنوان

كيا شوهراشون سنگ كليه داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم سنگ داره دکتر میگفت نشسته توی گوشت بدنش هر چی هم قطذه و دارو مصرف کرده نمیره که نمیره.  ...

مال شوهر منم ٥ ميلي ميتر

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

اول سونو انجام بده ببینه سنگش در چه حد هست اگه کوچیک باشه با طناب زدن میشه دفعش کرد. شربت ابلیمو خیلی خوبه. و یه سری رژیم غذایی رو باید رعایت کنه

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼
عزیزم ب همسر شما و همه کیساییک سنگ کلیه دارن میگم این راهکارو عااالیه  جوشونده میوه ی گل نس ...

عطاری ها دارن؟ 

بگیم میوه گل نسترن میخوایم یا اسم داره برای خودش؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
الان که اصلا خداروشکر مشکلی نداره پدر بزرگتون مشکلش چی بود من که هر چی بهش میگم پیگیر شو گوش نمیده

یه کلیه اش داره از بین میره .دکترش میگه چون 60 سال بایه کلیه بوده این کلیه اش تحت فشار بوده.انشالله که برای ایشون مشکلی پیش نمیاد

عطاری ها دارن؟  بگیم میوه گل نسترن میخوایم یا اسم داره برای خودش؟

بله دارن 

و اسمش اینه 

میوه ی گل نسترن

تیکر عروسیمه 😍ان شااالله میشه برای اینک سرموعد برگزارشه ب خوبی و خوشی،ی صلوات مهمونم کنی؟!
بله دارن  و اسمش اینه  میوه ی گل نسترن

روزی چند تا لیوان باید بخورن عزیزم؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
هر كاري بگي ميكنيم تا زود دفع شه هنوز كه نشده يه هفتس

دفع میشه نگران نباش گاهی زمان میبره 

دوستان گلم خوشحال میشم از کارهای من دیدن کنید.آدرس پیجم baftanihaye.rangarang⚘⚘🌼🌼
روزی چند تا لیوان باید بخورن عزیزم؟

😂😂😂والا بابای دوستم ک کارش شده بود جوشونده خوردن 

میکفت ب جای چایی درروز چند لیوان ازاین میخوره وواقعانم تاثیرداشت 

تیکر عروسیمه 😍ان شااالله میشه برای اینک سرموعد برگزارشه ب خوبی و خوشی،ی صلوات مهمونم کنی؟!